|duminică, septembrie 19, 2021
Sunteti aici: Home » Locale » MĂRFURI CONTRAFĂCUTE DESCOPERITE DE JANDARMI
  • Urmareste-ne!

MĂRFURI CONTRAFĂCUTE DESCOPERITE DE JANDARMI 

Duminică, 16 iunie a.c., în jurul orei 11.00, în timp
ce se aflau în patrulare în zona Pieţei de Vechituri
din municipiul Satu Mare, jandarmii sătmăreni
au surprins un  bărbat care oferea spre vânzare
diferite produse care purtau însemnele unor
mărci de renume şi păreau a fi contrafăcute.

În urma verificărilor, jandarmii  l-au identificat pe Marius B., în vârstă de 21 de ani, din judeţul Galaţi, care oferea spre vânzare diferite articole de îmbrăcăminte sport inscripţionate cu mărci de renume, fără a putea justifica provenienţa bunurilor şi fără a deţine certificate de înregistrare a acestor mărci. S-a luat măsura ridicării  produselor şi depunerii acestora la Camera de corpuri delicte a  I.J.J. Satu Mare.
Pe numele persoanei în cauză, jandarmii au întocmit actele de constatare pentru fapte susceptibile a fi infracţiunea de ,,punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 90, alin.1, lit.b, din Legea nr. 84 din 1998 republicată privind privind marcile si indicatiile geografice,  dosarul  urmând a fi înaintat  Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

Pentru un plus de siguranţă, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare sfătuieşte cetăţenii să anunţe cea mai apropiată patrulă de ordine publică sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112, dacă observă persoane  care oferă spre vânzare astfel de produse.