|miercuri, septembrie 27, 2023
Sunteti aici: Home » Locale » Mandate de executare a pedepsei
  • Urmareste-ne!

Mandate de executare a pedepsei 

 În cursul zilei de ieri polițiștii Postului de Poliție Apa în colaborare cu polițiștiiMandate -de-executare-a-pedepsei Serviciului de  Investigații Criminale au organizat  o acțiune pentru depistarea persoanelor care posedă mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

În cadrul acțiunii a fost identificat un tânăr, în vârstă de 24 de ani, pe numele căruia Judecătoria Satu Mare a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la 2 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt. Tânărul figura ca fiind urmărit național.  Rudolf  M.  a fost încarcerat în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare și urmează a fi transferat în penitenciar, unde își va ispăși pedeapsa.

Tot ieri polițiștii de investigații criminale au clarificat situația numitului Flaviu F. care poseda un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pe o perioadă de 2,2 ani pentru comiterea de infracțiuni la regimul rutier pe teritoriul țării noastre. Tânărul a fost extrădat din Marea Britanie.

Adauga un comentariu