|vineri, decembrie 1, 2023
Sunteti aici: Home » Externe » Mamă, gravidă, și-a UCIS cei trei copii, a scris „I LOVE YOU” pe corpurile lor, și s-a SINUCIS!
  • Urmareste-ne!

Mamă, gravidă, și-a UCIS cei trei copii, a scris „I LOVE YOU” pe corpurile lor, și s-a SINUCIS! 

O crimă absolut macabră s-a petrecut în Marea Britanie:mama-gravida-i-a-ucis-cei-trei-copii-a-scris-i-love-you-pe-corpurile-lor-i-s-a-sinucis o mamă și-a omorât cei trei copii, după care s-a sinucis, însărcinată fiind cu un al patrulea.

Instabilitatea psihică a femeii în vârstă de 23 de ani a fost se pare principala cauză a tragediei.
Cu câteva zile înainte de comiterea crimelor, ea avusese o ceartă cu tatăl copiilor, care începuse o relație cu o altă femeie. Cearta s-a terminat sângeros, bărbatul fiind înjunghiat de soția sa. După ce s-a prezentat la spital pentru a primi îngrijiri medicale, el a declarat polițiștilor că a fost atacat de un străin pe stradă, pentru a împiedica preluarea copiilor de un centru special.

Medicii legiști au dezvăluit că cei trei copii, cu vârsta cuprinsă între 11 luni și trei ani, au fost omorâți prin înecare, și că pe corpurile lor nu există semne de violență. Ei au fost găsiți în dormitorul casei în care locuiau, în același pat.

La examinarea scenei crimei, polițiștii au descoperit că femeia scrisese cu un marker de culoare verde numeroase mesaje pe pereții casei, toate indicând o criză psihică provocată de o traumă majoră.

„I-am așezat în pat, alături de ursuleții lor – și-au iubit atât de mult ursuleții”, „Îi iubesc și voi avea grijă de ei” iar în ultimul mesaj, a scris: „Dorm, s-au ghemuit unul în celălalt. Arată atât de liniștiți”.

Fiecare dintre cei trei copii aveau desenată, cu același marker de culoare verde, pe spate o inimă lângă care era scris mesajul „Te iubesc”. Legiștii au mai descoperit urme de ruj pe fruntea fiecăruia dintre ei.

Adauga un comentariu