|vineri, decembrie 1, 2023
Sunteti aici: Home » Locale » Mai multe scandaluri au fost aplanate de jandarmii sătmăreni la sfârşit de săptămână
  • Urmareste-ne!

Mai multe scandaluri au fost aplanate de jandarmii sătmăreni la sfârşit de săptămână 

Sâmbătă, 21 februarie a.c., în jurul orei 22.00, jandarmii sătmăreni au fost solicitaţiMai multe scandaluri au fost aplanate de jandarmii sătmăreni la sfârşit de săptămână de către dispecerul de serviciu al unităţii în baza apelului unic de urgenţă 112, să intervină pentru aplanarea unui  scandal produs de mai multe pesoane aflate sub sub influenţa băuturilor alcoolice, pe strada Digului din localitatea Turulung, din judeţul Satu Mare.

Deplasându-se de urgenţă la solicitare, jandarmii  au aplanat scandalul şi i-au identificat pe  Tivadar G, Attila P., Sandor G, Zsolt P., Jozsef P., care au fost sancţionaţi contravenţinal cu amenzi în valoare de 1800 lei, potrivit Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice

În cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, 22 februarie a.c,   în jurul orei 3.00 jandarmii au fost solicitaţi să intervină pentru aplanarea unui alt conflict izbucnit în municipiul Satu Mare,  în Piaţa Libertăţii  între  mai mulţi tineri, care îşi adresau reciproc expresii şi cuvinte jignitoare. Tinerii au fost  sancţionaţi cu 6 avertismente şi 6 amenzi în valoare de 900 lei.

Şi Alin A. şi Janos F. s-au certat sâmbătă spre duminică noaptea în jurul orei 4.30, pe bulevardul I.C. Brătianu, din municipiul Satu Mare şi, ca urmare a  tulburării  ordinii şi liniştii publice au fost avertizaţi de  jandarmi.

Adauga un comentariu