|miercuri, septembrie 27, 2023
Sunteti aici: Home » LifeStyle » Machiaje speciale pentru Sarbatori – FOTO
  • Urmareste-ne!

Machiaje speciale pentru Sarbatori – FOTO 


Ai ales tinuta, dar nu te-ai decis asupra machiajului? Albastru electric, tonuri reci, celebrul smokey-eyes sau clasicul ruj rosu… Iata cateva idei care iti vor asigura o aparitie de neuitat.

Machiaj glaciar pentru Sarbatori

Ai nevoie de un fard argintiu sidefat, un fard alb mat si de unul mov inchis, mat. Dupa ce ai pregatit tenul, contureaza pleoapele superioare cu un dermatograf negru. Aplica apoi pe toata pleoapa, inclusiv pe arcada, fardul alb. Finiseaza cat mai bine linia trasata cu dermatograful, apoi aplica in coltul exterior fardul mov. Fardul argintiu aplicat pe arcada va fi de mare efect, datorita luminozitatii pe care o dau de obicei tusele reci si texturile sidefate. Pe pometi, foloseste un blush natural, dar cu tonuri de bej, nu de roz. Glossul lucios pe buze vine sa completeze perfect acest machiaj special.

Machiaj smokey eyes

Mereu in tendinte, machiajul smokey-eyes da profunzime privirii, indiferent de culoarea irisului. Ai nevoie de trei nuante, din aceeasi gama: una deschisa, una medie si alta inchisa. Mai intai, contureaza ochii cu un dermatograf negru. Cu ajutorul unei pensule, intinde creionul pe toata pleoapa superioara si prelungeste culoarea spre coltul exterior, ca sa obtii efectul de ochi migdalati. Aplica nuanta medie pe toata suprafata pleoapei si spre exterior. Completeaza apoi cu nuanta inchisa, dar foloseste-o exact pe pleoapa, pana in pliu. Cu aceeasi culoare, subliniaza linia pleoapei inferioare, unde ai trasat initial dermatograful, apoi accentueaza din nou aceasta linie cu creionul. Nuanta cea mai deschisa se aplica in coltul interior si pe arcada. E bine ca acest fard sa fie luminos, cu textura sidefata, pentru a deschide cat mai mult privirea. La final, aplica rimelul.

Ruj rosu irezistibil

Ti-e teama sa nu dai gres cu un machiaj elaborat pe pleoape? Mergi pe aceasta varianta, mai simpla, dar nu mai putin atractiva decat celelalte: rujul rosu. Aplica pe buze putin fond de ten, pentru fixarea rujului. Traseaza apoi conturul buzelor cu un liner in aceeasi nuanta cu rujul, incepand din centru spre exterior. Aplica apoi rujul cu o periuta speciala, din mijloc spre colturi. Daca rujul e mat si vrei sa dai volum buzelor, pune un strop de luciu in centrul buzelor, sus si jos.

Machiaj electrizant pentru Sarbatori

Joaca-te cu nuante de albastru intens, bleu si turcoaz si vei obtine un machiaj plin de farmec. Traseaza conturul ochilor cu un dermatograf bleu, apoi aplica pe linia genelor inferioare si pe pleoapa superioara un fard albastru inchis. Mergi cu el spre arcada si spre coltul exterior. Completeaza apoi cu fard turcoaz, pe care il intinzi numai pe pleoapa, pana in pliu si pe jumatatea din interior a pleoapei de jos. La final, rimeleaza genele si completeaza machiajul cu un ruj natural.

Adauga un comentariu