|luni, mai 20, 2024
Sunteti aici: Home » ShowBiz » Lovitura teribila pentru Anca Rusu Lungu, prezentatoarea de la Antena 1. Ce s-a intamplat cu sotul ei
  • Urmareste-ne!

Lovitura teribila pentru Anca Rusu Lungu, prezentatoarea de la Antena 1. Ce s-a intamplat cu sotul ei 

Clipe grele, pentru Anca Lungu. Sotul ei, Stefan Lungu, a fost dus in aceasta dimineata la sediul DNA.
Anca Lungu traieste momente dureroase, dupa ce sotul ei, Stefan Lungu este anchetat de DNA.

Procurorii DNA vor audia, luni, opt persoane in dosarul „Gala Bute”, in care sunt vizate noi fapte de coruptie privind fosti angajati ai Ministerului Dezvoltarii, printre cei care vor fi dusi la DNA pentru a da declaratii fiind si fostul consilier al Elenei Udrea, Stefan Lungu, spun surse judiciare, scrie cancan.ro.

In acest moment se fac perchezitii la Stefan Lungu, fost consilier al Elenei Udrea, la adresa din jud. Ilfov, localitatea Corbeanca.
A fost prezentator TV
Stefan lungu a fost in 2005, prezentator al emisiunii „Tonomatul DP2”. Sotul Ancai Lungu este fostul consilier de imagine al Elenei Udrea. Cei doi s-au casatorit in 2013, in Grecia. Ceremonia religioasa a avut loc intr-o biserica din Lekada, iar petrecerea pe malul marii, in compania rudelor si a prietenilor apropiati. Evenimentul a fost cu totul special, diferit de nuntile clasice organizate in Romania la restaurant sau in cort.

Adauga un comentariu