|vineri, septembrie 22, 2023
Sunteti aici: Home » Locale » Lovire şi violare de domiciliu la Valea Seacă
  • Urmareste-ne!

Lovire şi violare de domiciliu la Valea Seacă 

Marţi în jurul prânzului  poliţiştii Secţiei Gherţa Mică au fost sesizaţi prin apelulLovire şi violare de domiciliu la Valea Seacă de urgenţă 112, despre faptul că, pe raza localităţii Valea Seacă, două persoaneau fost agresate.

Oamenii legii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului şi au stabilit în urma cercetărilor efectuate că pe fondul unor neînţelegeri personale  Vasile C. ar fi pătruns în curtea unui  imobilul unde, se aflau 2 femei, de 50 şi respectiv 80 de ani. Între  acesta şi cele două femei, a intervenit un conflict spontan  în timpul căruia bărbatul le-ar fi aplicat lovituri cu palmele femeilor , iar acestea la rândul lor i-ar fi aplicat lovituri  bărbatului, care  a refuzat să părăseacă curtea imobilului la cererea proprietarei.

Cele două femei au fost transportate la Spitalul Negreşti Oaş, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare, însă nu a fost necesară rămânerea sub supraveghere medicală.

În această situaţie se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi violare de domiciliu.

 

Adauga un comentariu