|luni, mai 20, 2024
Sunteti aici: Home » Sport » LOTUL GALBEN-ALBAŞTRILOR S-A REUNIT AZI LA STADION
  • Urmareste-ne!

LOTUL GALBEN-ALBAŞTRILOR S-A REUNIT AZI LA STADION 

Fotbaliştii de la Olimpia Satu Mare s-au reunit azi,LOTUL GALBEN-ALBAŞTRILOR S-A REUNIT AZI LA STADION
în prima întâlnire după sărbători. Tema întâlnirii
a fost reluarea pregătirilor pentru returul
campionatului din sezonul competițional 2013-2014.

Antrenorul Olimpiei a declarat că majoritatea jucătorilor sunt sănătoși și gata să înceapă pregătirile pentru returul campionatului. “Din fericire majoritatea jucătorilor sunt sănătoși, ceea ce mă bucură cel mai mult. Ervin Zsiga a suferit intervenție chirurgicală la ambii genunchi, iar acum este în perioada de recuperare. Astăzi încercăm să prezentăm perioada următoare de pregătire, iar de mâine vom relua antrenamentele. Legat de aducerea de noi jucători, eu sunt mulțumit de băieți, cum s-au comportat până acum, dar e loc de mai bine, iar dacă e să vină cineva să ne ajute atunci să fie mai bun și de perspectivă”, a declarat Tiberiu Csik.

Căpitanul echipei consideră că returul va fi unul foarte greu, dar se așteaptă ca echipa fanion a orașului să încheie campionatul pe locul VI. “Din nou la muncă, trebuie să începem. Astăzi ne-am revăzut, e important pentru noi că suntem sănătoși pentru că ne așteaptă un retur destul de greu, cu opt meciuri grele, dar suntem încrezători că vom face pregătirea la fel de bună cum am făcut-o în pauza dintre tur și retur din Liga a III-a și atunci cu siguranță vom avea rezultatele pe care le așteptăm. Avem și un avantaj că în acest retur avem cinci meciuri acasă unde pierdem destul de greu punctele și cred că putem să ne atingem obiectivul pe care ni-l dorim și noi și cei din conducere, să încheiem pe locul VI”, a declarat căpitanul echipei Olimpia, Cosmin Iuhas.

Joi, 9 ianuarie și vineri, 10 ianuarie, fotbaliștii sătmăreni vor efectua vizitele medicale, iar până în 26 ianuarie vor face pregătiri în Satu Mare, Tot în această perioadă vor juca două meciuri amicale, în data de 19 ianuarie se vor deplasa în Ungaria unde vor juca un meci cu formația din Nyirbator, iar în 22 ianuarie Olimpia va disputa un meci de pregătire cu FC Botoșani la Salonta.

Din 26 ianuarie “galben-albaștrii” vor pleca în cantonament la Ocna Șugatag unde vor sta timp de o săptămână.

Adauga un comentariu