|vineri, decembrie 1, 2023
Sunteti aici: Home » Politic » Locul lui Motoc vrem! Calcule politice pe locul ca şi vacantat la CC prin plecarea Divei la CEDO
  • Urmareste-ne!

Locul lui Motoc vrem! Calcule politice pe locul ca şi vacantat la CC prin plecarea Divei la CEDO 

Iulia Antoanella Motoc se îndreaptă cu paşi siguri
spre postul de judecător CEDO din partea României.

Procedura de desemnare a candidaţilor este în desfăşurare, dar este limpede că judecătoarea Curţii Constituţionale se află pe lista scurtă, de trei, pe care Guvernul o va trimite la forul decident – Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei. Ministrul Justiţiei a dat chiar o declaraţie care arată cum stau lucrurile: “Dacă acest nume va fi Iulia Motoc, înseamnă că Iulia Motoc este cea care s-a prezentat cel mai bine”. Capacitatea acesteia de a se “prezenta cel mai bine” a fost dovedită în multe ocazii, cea mai recentă, într-o ţinută şoc la Cotroceni cu ocazia numirii a trei noi judecători ai Curţii Constituţionale. Dar “bibliografia” Motoc “este bogată” în interpretarea ieşirilor ei în public sau prin declaraţiile controversate.

Cert este că Iulia Antoanella Motoc s-a plasat în curtea celor care îl au pe Naşu în suflet şi s-a arătat de o fidelitate fanatică faţă de Traian Băsescu.

Citeste mai departe

Adauga un comentariu