|joi, iulie 18, 2024
Sunteti aici: Home » Locale » LOCUINŢE PENTRU MEDICII TINERI
  • Urmareste-ne!

LOCUINŢE PENTRU MEDICII TINERI 

La Satu Mare vor fi construite 24 de locuinţe pentru DSCF8239
medicii rezidenţi în curtea Spitalului Judeţean.
Delegaţia liberalilor venită din Bucureşti a vizitat
şi şantierul din Carei unde se vor construi 57
de locuinţe ANL dar şi pârtia de schi de la Luna Şes.

Precizările au fost făcute la o conferinţă de presă la care au participat europarlamentarul Ovidiu Silaghi, preşedintele CJ Adrian Ştef, viceprimarul din Satu Mare, Marcela Papici, directorul ANL, directorul de campanie al lui Crin Antonescu, Niels Schnecker şi directorul din Ministerul Transporturilor, Radu Andronic.
Directorul Departamentului de Programe Europene din cadrul Ministerului Transporturilor, Radu Andronic a spus că centura de ocolire a municipiului Satu Mare şi modernizarea aeroportului au avizul Departamentelor guvernamentale. Valoarea lucrărilor la şoseaua de centură este 69 milioane de euro iar la aeroport de 15 milioane de euro.
Niels Schnecker a spus că a învăţat mult în cursul vizitei efectuate la Satu Mare şi s-a arătat mulţumit că la Satu Mare USL funcţionează bine. Referitor la viitoarea campanie electorală, Schnecker a declarat că se va folosi de modelul american în care cât mai mulţi cetăţeni, nu numai susţinătorii şi simpatizanţii lui Crin Antonescu, se vor putea întâlni cu prezidenţiabilul a cărui campanie o coordonează.

Adauga un comentariu