|vineri, septembrie 22, 2023
Sunteti aici: Home » Locale » Localitatea Domăneşti a ieşit din izolare
  • Urmareste-ne!

Localitatea Domăneşti a ieşit din izolare 

Locuitorii din Domăneşti ies din izolare odată cu finalizarea noului pod pesteLocalitatea Domăneşti a ieşit din izolare râul Crasna de la intrarea în sat dinspre Moftinu Mic. Podul a fost inaugurat ieri în prezenţa autorităţilor judeţene şi locale, a constructorilor şi a câtorva zeci de cetăţeni.

Obiectiv important
Festivitatea a debutat cu o rugăciune rostită de preotul din Domăneşti, după care a fost tăiată panglica inaugurală şi au fost inspectate lucrările executate la noul pod.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, a afirmat că această investiţie înseamnă foarte mult pentru locuitorii din Domăneşti. “Consiliul Judeţean asigură siguranţa cetăţenilor, iar această investiţie a însemnat foarte mult ca şi valoare. Cu ajutorul primit de la Guvernul Ponta, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, am reuşit să finalizăm această investiţie foarte importantă şi transmitem mulţumiri ministrului Dezvoltării, Liviu Dragnea”, a arătat Adrian Ştef.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Govor, a precizat că prin acest pod, locuitorii din Domăneşti ies din izolare. “Domăneştiul putea rămâne izolat deoarece fostul pod era şubred şi se putea prăbuşi în orice moment. Tocmai de aceea, noul pod este foarte important şi bine construit. Dacă nu aveam ajutorul prin PNDL de la Guvernul Ponta nu am fi reuşit această investiţie numai din bugetul judeţului. Acest pod este şi o construcţie strategică, fiind foarte aproape de Ungaria şi este posibil ca foarte aproape de aici să fie amenajat un drum spre Ungaria când vom intra în Schengen”, a mai spus Mircea Govor.

Citeste mai departe

Adauga un comentariu