|luni, iunie 24, 2024
Sunteti aici: Home » Interne » Liviu Dragnea a cerut audierea premierului Victor Ponta in Dosarul Referendumul
  • Urmareste-ne!

Liviu Dragnea a cerut audierea premierului Victor Ponta in Dosarul Referendumul 

Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a cerut în fața instanței Inalteiliviu-dragnea-a-cerut-audierea-premierului-victor-ponta-in-dosarul-referendumul Curti de Casatie si Justitie ca în ”Dosarul Referendumul” să fie audiat și premierul Victor Ponta.

„Si Ponta, si ceilalti colegi pot aduce informatii importante pentru caz. Ponta este presedintele PSD, daca vorbim de foloase necuvenite pentru PSD, poate si intrebat si seful partidului”, a declarat presedintele executiv al social-democratilor, dupa patru ore de audieri la Inalta Curte in acest dosar.

Liviu Dragnea a precizat ca Victor Ponta a facut, in trecut, o cerere la DNA pentru a fi audiat in dosarul referendumului, insa procurorii i-au respins solicitarea, explicitand ca demersul sau este o noua incercare in acest sens.

Anterior acestei declaratii, chiar Victor Ponta solicitase in mai multe randuri procurorilor chemarea la audieri in acest dosar.
„Domnul Dragnea trebuia sa va mai spuna un lucru si anume ca s-a publicat pe surse, cum se intâmpla in ultimul timp la DNA, o convorbite telefonica in care Dragnea spune sa aduca oameni la vot si pentru asta a fost trimis in judecata.

Citeste mai departe

 

Adauga un comentariu