|luni, februarie 26, 2024
Sunteti aici: Home » Locale » Liberalii careieni ignoră dispoziţiile conducerii DGASPC
  • Urmareste-ne!

Liberalii careieni ignoră dispoziţiile conducerii DGASPC 

Filialele sătmărene ale partidelor au respectat dispoziţia conducerii Direcţiei GeneraleLiberalii careieni ignoră dispoziţiile conducerii DGASPC de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Satu Mare de a nu politiza sărbătorile de iarnă, respectiv de a nu-şi face imagine pe seama persoanelor asistate din casele de tip familial, centrele de plasament şi centrele de îngrijire.

Decizia a fost respectată şi de către directorii centrelor aflate în subordinea DGASPC Satu Mare, cu excepţia directorului Centrului de Îngrijire şi Asistenţă Alexandru din Carei, Gheorghe Pop. Vineri seară, în jurul orei 18.30, acesta a intrat în centrul respectiv însoţit de un grup de liberali careieni, care au început să împartă asistaţilor cadouri despre care au specificat clar că sunt din partea Partidului Naţional Liberal.

Directorul Gheorghe Pop, căruia recent i-a expirat delegaţia, nu este la prima abatere. Cunoscut pentru modul dictatorial în care se comportă cu subordonaţii, acesta este cercetat de Poliţie.

Citeste mai departe

Adauga un comentariu