|joi, septembrie 21, 2023
Sunteti aici: Home » Politic » László Tőkés, satisfacţie deosebită pentru votul maghiarilor, care au ales să-l sprijine majoritar pe Klaus Iohannis
  • Urmareste-ne!

László Tőkés, satisfacţie deosebită pentru votul maghiarilor, care au ales să-l sprijine majoritar pe Klaus Iohannis 

În ședința de azi al grupului parlamentar al Partidului Popular European,laszlo-tokes-satisfactie-deosebita-pentru-votul-maghiarilor-care-au-ales-sa-l-sprijine-majoritar-pe-klaus-iohannis care a avut loc la Bruxelles, șeful grupului, Manfred Werner a salutat alegerea lui Klaus Johannis în funcția de președinte al României și a urat toate cele bune delegației române.

De asemenea, László Tőkés a transmis satisfacţia sa „deosebită” pentru votul maghiarilor, care au ales să-l sprijine majoritar pe Klaus Iohannis.

„Este o satisfacţie deosebită pentru maghiarii din România că noul preşedinte al ţării este Klaus Johannis care a fost susţinut şi de PPE. Mulţumim Partidului Popular European, personal preşedintelui Joseph Daul pentru sprijinul acordat în campania electorală. Majoritatea covârşitoare a maghiarilor din Transilvania l-au susţinut pe Iohannis.

Citeste mai departe

 

Adauga un comentariu