|vineri, decembrie 1, 2023
Sunteti aici: Home » Locale » La Bixad, doi minori de etnie romă au tâlhărit un bătrân de 85 ani
  • Urmareste-ne!

La Bixad, doi minori de etnie romă au tâlhărit un bătrân de 85 ani 

Evenimentul  , a avut loc ieri, 03 februarie a.c., în jurul orelor 17,30 în localitatea Bixad,La Bixad, doi minori de etnie romă au tâlhărit un bătrân de 85 ani cand bătrânul în vârstă de 85 ani, din Turț Băi, se afla în centul comunei Bixad, având în mână o bacnotă de 50 lei. Cei doi minori i-au smuls bacnota  din mână după care l-au ademenit pe bătrân  într-un loc mai retras, sub pretextul că i-o vor da înapoi, apoi, prin violență i-au sustras  un telefon mobil și suma de 50 euro ce o avea asupra sa.

Polițiștii Sectiei 9 Poliție Rurală Negresti Oas au fost sesizati prin Serviciul Apeluri de Urgernță 112,  iar în urma verificarilor efectuate, după nici o oră de la momentul producerii evenimentului,   au  fost identificați autorii, fiind vorba de doi minori în vârstă de 13 și  17 ani,  de etnie rromă,  din localiatea Trip. Prejudiciul a fost recuperat integral si restituit persoanei vătămate .

În cauză se  efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infractiunii de tâlhărie.

În cursul zilei de azi cei doi vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Negrești Oaș  pentru a dispune  măsurile legale.

Adauga un comentariu