|sâmbătă, iulie 31, 2021
Sunteti aici: Home » Timp liber » Kiss, primul videoclip Aylin & The Lucky Charms feat. Alexandru Burcea
  • Urmareste-ne!

Kiss, primul videoclip Aylin & The Lucky Charms feat. Alexandru Burcea 

Aylin este o prezenta exotica care ‘trece barierele
scenei’, o combinatie de sensibilitate, veselie,
inteligenta si umor fac din ea o tanara actrita
si cantareata intr-o relatie foarte personala
cu publicul.
Kiss, noul single Aylin and The Lucky Charms, aminteste de vara care a trecut, de vacanta si de mare intr-o filmare realizata la Vama Veche in colaborare cu Alexandru Burcea, fost membru al formatiei Mandinga. In contextul primului videoclip cu trupa The Lucky Charms, Aylin anunta si colaborarea cu designerul de bijuterii Carla Szabo.

Piesa Kiss, cantata si filmata live La Pescarie, in Vama Veche, este compusa de Cristina si Bazooka de la Moonlight Breakfast si este cel de-al patrulea extras de pe albumul „Cloud”, dupa „Crezi in mine”, „Cloud” si „Chemistry”.

Kiss este primul videoclip in care Aylin apare alaturi de trupa The Lucky Charms, formata din: Andy Ava, la chitara, Johnny Bica, la clape, Laurentiu Stoica, la sax, si Iulian Nicolau, la tobe. Clipul este realizat in colaboare cu Alexandru Burcea la flaut, fost membru al formatiei Mandinga.

Videoclipul, regizat si produs tot de Alexandru Burcea si montat de City Visuals, aduce in prim-plan si masina oficiala „Aylin and The Lucky Charms” – taxiul londonez.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=QT64it-tcWY]

Odata cu noul videoclip, Aylin lanseaza accesoriile „The Lucky Charms”. Norisorii sunt creati de catre designerul de bijuterii Carla Szabo si sunt inscriptionati cu versuri din melodiile ce apartin albumului Cloud.

„Proiectul cu Carla Szabo are o semnificatie deosebita pentru mine, pe de o parte pentru ca puncteaza acest nou videoclip in care apar pentru prima data baietii mei din The Lucky Charms, iar pe de alta pentru ca reprezinta un gest prin care vrem sa aratam ca muzica frumoasa inspira”, declara Aylin Cadir.

Accesoriile „The Lucky Charms” vor fi disponibile in magazinele Eva si Carturesti, dar si la concertele Aylin and The Lucky Charms.

Aylin este absolventa a facultatii de teatru a „Universitatii Hyperion”, avandu-i ca profesori pe Emil Hossu si Catrinel Dumitrescu. Aylin Cadir s-a nascut intr-o familie de turci din Constanta. Inca din timpul facultatii e distribuita, dupa castinguri multiple, in rolul principal al serialului de televiziune „Cu un pas inainte” de la Pro TV.

Urmeaza o serie de productii de televiziune cu MediaProPictures prin care are sansa sa lucreze cu Horatiu Malaele. Acesta o distribuie in rolul „elevei” din spectacolul „Lectia” de Eugen Ionesco si in spectacolul „Leonce si Lena”, pe care le regizeaza.

In actorie continua sa fie implicata atat in proiecte teatrale independente – „Shape of things”, in regia lui Vlad Zamfirescu la Godot Cafe Teatru si „Maitreyi” de Mircea Eliade, in regia lui Chris Simion, cat si in scurtmetraje semnate de tineri regizori premiati, precum colaborarea cu Nae Constantin Tanase in „Outrageously disco”.

In paralel, isi formeaza o trupa de tineri instrumentisti de jazz cu care sustine concerte in cluburi de specialitate din Bucuresti si din tara. Din dorinta de a canta piese proprii apare primul album, „Cloud”, primul single fiind piesa cu acelasi nume. Filmeaza videoclipuri la piesele „Cloud” si „Chemistry”, la fiecare din ele lucrand cu echipe de tineri cineasti.