|joi, iulie 18, 2024
Sunteti aici: Home » Timp liber » Justin Timberlake si nepoata lui Elvis, sapte minute de sex si violenta – VIDEO
  • Urmareste-ne!

Justin Timberlake si nepoata lui Elvis, sapte minute de sex si violenta – VIDEO 

Dupa o perioada lunga de absenta de pe piata muzicala, Justin Timberlake face eforturi ca revenirea sa de anul acesta sa nu treaca neobservata. In cel mai recent videoclip al sau, tanarul artist joaca tare: sex, violenta si o partenera pe masura – modelul Riley Keough, nepoata lui Elvis Presley.

Pentru promovarea piesei „TKO„, Justin Timberlake si Riley Keough evolueaza pe parcursul a mai mult de sapte minute (clipul poate fi considerat un scurt-metraj), dupa un scenariu cu accente sumbre: artistul este rapit, umilit si, in cele din urma, ucis de iubita sa, potrivit Le matin.

Pe parcursul filmarii, povestea dintre cei doi – potentata cu scene de conflict si sex in bucatarie – este prezentata intercalat cu scenele tararii lui Justin Timberlake prin desert, legat de o camioneta condusa chiar de iubita sa.

In numele mesajului transmis de videoclip (distanta scurta dintre pasiune si ura), pot fi iertate accentele sadice ale clipului si anumite scapari de ordin regizoral (in urma camionetei, Justin Timberlake isi pastreaza intact aspectul vestimentar si frizura).

„TKO” este cea de-a doua melodie promovata de artist de pe albumul „The 20/20 Experience 2 of 2”, prima fiind „Take Back The Night” (lansata in iulie).

 

Adauga un comentariu