|luni, mai 20, 2024
Sunteti aici: Home » Cinema » John Cusack: trista realitate a maturitatii in actorie
  • Urmareste-ne!

John Cusack: trista realitate a maturitatii in actorie 

Actorul John Cusack considera ca zilele de seducator la Hollywod sunt pe terminate, deoarece stecheta coboara din ce in ce mai mult in materie de varsta. Protagonistul din „High Fidelity” este de parere ca aproape toate produsele Hollywoodului se adreseaza tinerilor de pana in 30 de ani.
Intr-un interviu acordat Wenn, actorul a afirmat ca pe nedrept se intampla asta, din moment ce, in opinia sa, oamenii nu sunt interesanti pana ce nu implinesc 30 de ani. „Sunt prosti la 20 de ani; cel putin eu asa eram„.

Totusi, realitatea il supara. Artistul in varsta de 48 de ani a povestit o intamplare recenta, care admite ca i-a cam dat de gandit: „O femeie tanara a venit la mine la o premiera si mi-am spus ‘Super’. Mi-a zis: ‘Stii, esti actorul favorit al mamei mele’. A fost una greu de incasat„.
Oricat de amuzant ar parea, actorul trage insa un semnal de alarma. „Totul e din ce in ce mai tanar. Vezi acele modele si te intrebi: ‘Nu stiu daca e pornografie cu copii sau o coperta Cosmo (revista Cosmopolitan – n. red.) ; e vorba de copii de 18 ani!”.
Parca nu mai e loc pentru oamenii in floarea varstei, de 40 de ani!”, mai declara el, potrivit ziare.com.

Adauga un comentariu