|joi, septembrie 16, 2021
Sunteti aici: Home » Locale » JANDARMII ÎI ÎNVAŢĂ PE TURIŞTI SĂ AIBĂ GRIJĂ DE EI
  • Urmareste-ne!

JANDARMII ÎI ÎNVAŢĂ PE TURIŞTI SĂ AIBĂ GRIJĂ DE EI 

Jandarmii sătmăreni au început acţiuni de prevenire
în zonele balneare şi de agrement
din judeţul Satu Mare. Astăzi, jandarmii 
sătmăreni au demarat o serie de acţiuni
de prevenire a faptelor antisociale,
care vizează turiştii şi localnicii din zonele balneare
şi de agrement din judeţul Satu Mare.
Parte a campaniei „Jandarmii sunt oamenii de lângă tine”, aceste acţiuni au fost iniţiate la ştrandul din Mihăieni, începând cu ora 12.00, în momentul în care în zonă se înregistra un număr foarte mare de persoane. Cu această ocazie, jandarmii au distribuit pliante cu mesajul „La ştrand în siguranţă!” şi au prezentat turiştilor câteva reguli minime de precauţie şi siguranţă a copiilor şi bunurilor personale.

În vederea eliminării riscurilor de dispariţie a minorilor şi prevenirii pierderii unor bunuri, oamenii legii i-au sfătuit pe cei aflaţi în apropierea ştrandului să dea dovadă de o atenţie sporită, iar în caz de necesitate să solicite sprijinul celei mai apropiate patrule de ordine şi siguranţă publică sau să apeleze numărul de urgenţă 112.

Prin intermediul acestor acţiuni, Jandarmeria Satu Mare urmăreşte creşterea gradului de informare şi responzabilizare a tuturor persoanelor aflate în timpul liber în zonele de recreere şi agrement pentru a evita neplăcerile cauzate de neatenţie sau de acele persoane care comit fapte antisociale profitând de vigilenţa scăzută a unor cetăţeni pe timpul sezonului estival.