|luni, mai 20, 2024
Sunteti aici: Home » Politic » Iohannis ii cere din nou DEMISIA lui Ponta: Situaţia e din ce în ce mai problematică, imaginea României are mult de suferit
  • Urmareste-ne!

Iohannis ii cere din nou DEMISIA lui Ponta: Situaţia e din ce în ce mai problematică, imaginea României are mult de suferit 

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, referindu-se la trimiterea în judecatăiohannis-ii-cere-din-nou-demisia-lui-ponta-situatia-e-din-ce-in-ce-mai-problematica-imaginea-romaniei-are-mult-de-suferit  a premierului Victor Ponta, că situaţia este „din ce în ce mai problematică”  pentru premier, Guvern şi pentru PSD, iar imaginea României are „foarte mult de suferit”.

„În timpul CSAT, pe media a apărut o ştire pe care vreau s-o comentez foarte pe scurt. Mă refer la trimiterea în judecată a primului-ministru în dosarul în care e acuzat de anumite fapte penale. Situaţia, după părerea mea, e din ce în ce mai problematică pentru primul-ministru, e din ce în ce mai problematică pentru Guvern şi din ce în ce mai problematică pentru PSD, dar trebuie să recunoaştem că imaginea României are foarte mult de suferit de pe urma acestei chestiuni. Sper să se analizeze situaţia cu toată răspunderea şi cei care pot veni cu soluţii să vină cu soluţii. Părerea mea nu s-a schimbat, cea mai simplă soluţie ar fi cu siguranţă cea pe care am propus-o şi în iunie”, a spus Iohannis, într-o declaraţie de presă la finalul şedinţei Consiliului Suprem de Apărare a Ţării.

Premierul Victor Ponta a fost trimis în judecată de procurorii DNA în dosarul Rovinari-Turceni.

Potrivit unui comunicat al DNA transmis joi AGERPRES, Victor Ponta a fost deferit justiţiei pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată (17 infracţiuni), complicitate la evaziune fiscală, în formă continuată, şi spălarea banilor, fapte săvârşite în calitate de avocat, reprezentant legal al Cabinetului Individual de Avocat ”Ponta Victor-Viorel”.

Adauga un comentariu