|duminică, iunie 20, 2021
Sunteti aici: Home » Casa si gradina » Invata sa fii gazda perfecta
  • Urmareste-ne!

Invata sa fii gazda perfecta 

Este ziua ta in week-end si ai invitat cativa prieteni
apropiati pe la tine. Este normal sa fii un pic
ingrijorata si sa-ti doresti sa fii gazda perfecta,
pentru ca lumea sa-si reaminteasca de ce bine
le-a fost si sa va aprofundati legaturile.

Nu te teme, este posibil, numai ca trebuie sa planifici dinainte cateva lucruri, sa alegi un meniu si sa faci cateva aranjamente.

In primul rand, ai grija pe cine inviti. Gandeste-te si la spatiul pe care-l ai si la afinitatile intre oameni. Nu-i invita pe cei care se urasc de moarte. Nu amesteca grupurile (colegii de generala si colegii de serviciu, de exemplu), caci s-ar putea sa nu gaseasca teme de discutie comune.

Parintii tai fac si acum mese ca pe vremea raposatului, cu fata de masa alba, cu multe feluri de mancare si prajituri, cu vin din plin si veselie centrata in jurul acestora. Poate tu vrei sa variezi, sa le lasi oamenilor spatiu sa danseze, copiilor loc pentru a-si plimba masinutele si bebelusii de jucarie. In acest caz, un bufet suedez este cea mai buna solutie.

Daca ai cumparat tot felul de branzeturi si mezeluri, nu le lasa in ambalaje. Incearca sa faci ceva aranjamente, sandvisuri.

Insa, pentru ca totul sa fie perfect in ziua cu pricina, trebuie sa te asiguri ca achizitionezi tot ce e necesar pentru petrecere (inclusiv scaune suplimentare, decoratiuni, pahare, cani, paie, servetele etc.) cu cel putin trei zile inainte. Asa poti sa-ti alegi si o tema a pretrecerii, daca vrei cu adevarat sa-ti impresionezi invitatii.

In ultima instanta, fa un pic de ordine prin casa, in toate camerele. Nu ai cum sa-i opresti pe oameni sa se rataceasca sau sa traga cu ochiul, asa ca fa paturile, sterge praful si aspira un pic.

Nu uita sa te distrezi. Pana la urma, asta este catalizatorul unei petreceri reusite: o gazda fericita!