|vineri, decembrie 8, 2023
Sunteti aici: Home » LifeStyle » Invata sa alegi corect fondul de ten!
  • Urmareste-ne!

Invata sa alegi corect fondul de ten! 

Ai o misiune bine stabilita: trebuie sa gasesti
acel fond de ten care sa iti implineasca dorintele.
Iti dam noi cateva ponturi care sa te ajute sa faci
o alegere cat mai buna.
Vreau sa ascund imperfectiunile

Ca sa nu existe dubii, la categoria „imperfectiuni” intra: cosuri, pori dilatati, cicatrice sau riduri. La prima vedere, solutia pare simpla: nu trebuie decat sa acoperi bine micile „defecte”. Com¬plet gresit! Cu cat le vei acoperi mai mult, cu atat le vei scoate in evidenta. Fondul de ten ideal pentru tine este acela care are o formula bogata in pig¬menti, dar, in acelasi timp, cu o textura lejera, ca sa nu incarce foarte mult pielea. Aplica-l cu degetele pe toata suprafata fetei. Corecteaza apoi im-perfectiunile, rand pe rand, aplicand acelasi produs, dar de aceasta data tapotand cu o pensula.

Vreau un machiaj invizibil

Indreapta-ti atentia doar spre acele produse care nu contin pudra. Ai nevoie de un fond de ten fluid sau de o crema coloranta. Alege o nuanta mai deschisa cu un ton decat culoarea pielii tale. Intinde bine produsul spre tample si linia parului, fiindca de obicei acestea sunt zonele care te tradeaza ca ai apelat la fond de ten.

Vreau o piele stralucitoare

In acest caz trebuie sa optezi pentru acele produse care au pigmenti spe¬ciali, ce capteaza lumina sau activeaza microcirculatia la nivelul fetei. Pentru a pastra stralucirea fetei, nu trebuie sa folosesti pudra. Un alt truc la care poti apela este sa aplici un pic de balsam hidratant de buze in zona pometilor si pe arcade.

Pont: Fondul de ten fluid expira la 6 luni de la deschidere, iar cel pudrat dupa 9 luni.

Adauga un comentariu