|joi, iulie 18, 2024
Sunteti aici: Home » Interne » Interlopul care a terorizat Timişoara, numit şi „STĂPÂNUL ORAŞULUI”, a fost pus în libertate
  • Urmareste-ne!

Interlopul care a terorizat Timişoara, numit şi „STĂPÂNUL ORAŞULUI”, a fost pus în libertate 

Tribunalul Timiş l-a pus în libertate pe liderul uneiinterlopul-care-a-terorizat-timisoara-numit-si-stapanul-orasului-a-fost-pus-in-libertate
grupări specializate în infracţiuni cu violenţă,
Sorin Udrea, după ce în luna iunie fusese arestat
pentru mai multe infracţiuni, decizia tribunalului
putând fi atacată cu recurs la
Curtea de Apel Timişoara, anunţă Mediafax.
Purtătorul de cuvânt al Tribunalului Timiş, Lavinia Biniş, a declarat, marţi, pentru Mediafax, că Tribunalul Timiş a decis, luni, înlocuirea măsurii de arestare preventivă cu interdicţia de a părăsi localitatea pe numele lui Sorin Udrea şi a altor doi „camarazi” ai acestuia, Stelian Mocanu şi Viorel Cosma.

„Tribunalul Timiş a înlocuit măsura arestării preventive pentru Sorin Udrea, Viorel Cosma şi Stelian Mocanu, cu interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu, respectiv Timişoara, Dumbrăviţa şi Moldova Nouă, fiind totodată obligaţi să respecte anumite condiţii stabilite de instanţă. Tribunalul Timiş a menţinut, totuşi, decizia de arestare preventivă pe numele lui Caius Gazibara”, a declarat Lavinia Biriş.

Potrivit sursei citate, decizia Tribunalului Timiş poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Timişoara, în termen de 24 de ore de la comunicare.

Sorin Udrea este acuzat de constituire de grup infracţional organizat, complicitate la contrabandă, şantaj, operaţiuni fără drept cu dispozitive interzise, efectuarea fără drept de operaţiuni cu arme şi muniţii, complicitate la tâlhărie în formă calificată, braconaj în formă calificată şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Citeste mai departe

Adauga un comentariu