|marți, iunie 15, 2021
Sunteti aici: Home » Locale » INFRACŢIUNI LA REGIMUL CIRCULAŢIEI
  • Urmareste-ne!

INFRACŢIUNI LA REGIMUL CIRCULAŢIEI 

Poliţiştii formaţiunilor rutiere din întreg judeţul
au fost la datorie, pe principalele artere
de circulaţie, şi la acest final de săptămână,
sancţionând abaterile comise de şoferi în trafic,
şi întocmind dosare penale pe numele celor
ce au încălcat flagrant normele rutiere.  

Spre exemplu, sâmbătă, după ora 23.00, poliţiştii Secţiei 7 Carei Poliţie Rurală, l-au depistat în trafic, pe Ioan T., de 36 de ani, din Alba, care conducea autoturismul deşi avea o concentraţie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice, pentru a se putea stabili şi îmbibaţia de alcool din sânge. Pe numele şoferului a fost întocmit dosar penal pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având alcoolemia peste limita legală. 

Cu dosar penal s-a ales şi Marcel P., de 31 de ani, din Certeze, care a fost surprins în trafic de poliţiştii rutieri din Negreşti Oaş, la volanul unui autoturism, deşi permisul său de conducere fusese suspendat.
Un alt sătmărean de 36 de ani, Zsolt V., este cercetat de poliţiştii Biroului Rutier Carei pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat. Şoferul, depistat în cadrul unei acţiuni comune a poliţiştilor rutieri din Carei şi ai lucrătorilor S.P.F. Carei, conducea un autoturism a cărui autorizaţie de circulaţie provizorie expirase.