|joi, septembrie 21, 2023
Sunteti aici: Home » Diverse » INCREDIBIL! Multe femei sigur nu stiu asta despre sanii lor!
  • Urmareste-ne!

INCREDIBIL! Multe femei sigur nu stiu asta despre sanii lor! 

De obicei, sanul drept este mai mic decat cel stang, lucru care se intalneste la aproximativ 80% dintre femeile de pe planeta. Asadar, este un lucru normal.

In Statele Unite ale Americii, peste doua milioane de femei au implanturi mamare, spun statisticile.\

Primul sutien a fost inventat de catre britanici, in anul 1886.

Sanii cresc in dimensiune cu o saptamana inainte de menstruatie. Si daca se ingrasa cu un kilogram, sanii acelei femei se vor mari cu 20 de grame, spun studiile.

Potrivit cercetatorilor americani de la Universitatea din Cincinnati, greutatea medie a sanilor unei femei este de aproximativ 400 de grame.

Potrivit unui sondaj realizat de producatorul de sutiene Triumf, femeile britanice au, in medie cei mai mari sani din Europa. Mai mult de jumatate dintre ele au dimensiunea cupei sutienului D.
Prima operatie de marire a sanilor a avut loc la sfarsitul secolului al XIX-lea, in Franta, iar implantul pe care l-a primit pacienta a constat in grasime.
Potrivit statisticilor, 70% dintre femeile de pe Glob nu sunt multumite de bustul lor, de aceea ele viseaza sa aiba sani mai mari.

 

Mai multe studii au aratat ca prima data cand se uita la o femeie, barbatii sunt atrasi de sanii acesteia.

Cercetatorii britanici spun ca volumul sanilor poate sa se mareasca cu pana la 25% in timpul unei partide de amor, daca femeia este suficient de excitata.

Adauga un comentariu