|marți, iulie 23, 2024
Sunteti aici: Home » Locale » ÎNAINTĂRI ÎN GRAD LA JANDARMI
  • Urmareste-ne!

ÎNAINTĂRI ÎN GRAD LA JANDARMI 

Vineri, 29 noiembrie cu începere de la ora 14.00Jandarm1
  la sediul Inspectoratului de Jandarmi
Judetean Satu Mare a fost  aniversată
Ziua Naţională a României.
În cadru festiv a fost intonat Imnul de Stat al României.

Inspectorul şef al unităţii a prezentat mesajul transmis cu acest prilej de Inspectorul General al Jandarmeriei Române, domnul general de brigadă Mircea Olaru, iar preotul unităţii  a rostit o rugăciune   de binecuvântare.

Apoi Inspectorul şef al unităţii, domnul colonel Gheorghe Avram a adresat câteva cuvinte jandarmilor depre semnificaţia şi însemnătatea zilei  precizând că:  ”Ziua Naţională este ziua fiecărui român, este ziua fiecărui cetăţean al României. Într-o astfel de zi trebuie să ne gândim la istorie, la istoria unităţii noastre statale, la tradiţie, la tradiţia poporului român în care putem găsi motive de mândrie şi din care avem destule lecţii de învăţat.
Momentul 1 decembrie 1918 nu este doar actul desăvârşirii unităţii statale a românilor, ci şi momentul încheierii unui contract, între ţară şi popor,  bazat pe valori şi principii care sunt valabile şi astăzi.”

În încheierea discursului său, Inspectorul şef a recompensat jandarmii declarând :

„Sunt onorat astăzi să fiu purtătorul mesajului bucuriei pentru o parte dintre dumneavoastră, să vă felicit pentru eforturile depuse şi să vă ofer semnele militare ale aprecierii muncii dumneavoastră:

Prin ordin al Ministrului Afacerilor Interne au fost înaintaţi în grad, înaintea expirării stagiului minim, următorii ofiţeri :

Pentru îndeplinirea exemplară a atribuţiilor de serviciu a fost avansată la gradul de maior înaintea expirării stagiului minim, doamna căpitan Secu Andreea.

Pentru îndeplinirea exemplară a atribuţiilor de serviciu a fost avansat la gradul de maior înaintea expirării stagiului minim, domnul căpitan Vlonga Gheorghe.

Adauga un comentariu