|luni, mai 20, 2024
Sunteti aici: Home » Dragoste & sex » IMPORTANT! De cate ori pe luna trebuie sa faci sex intr-o casnicie
  • Urmareste-ne!

IMPORTANT! De cate ori pe luna trebuie sa faci sex intr-o casnicie 

Cei mai multi oameni casatoriti se simt nefericiti in viata sexuala nu din cauza satisfactiei pe care o simt in momentul in care intretin relatii sexuale, ci din cauza frecventei reduse a raporturilor sexuale, arata rezultatele unui studiu realizat de psihoterapeutul M. Gary Neuman.
In timpul studiului, la care au participat 400 de respondenti, femeile au fost intrebare de cate ori pe saptamana intretin relatii sexuale cu sotii lor. Cele care s-au declarat initial nefericite in casnicie au raspuns, de cele mai multe ori, ca fac sex de 3-4 ori pe luna.
Femeile care se considerau multumite de viata lor sexuala si de mariajul lor au declarat ca fac sex de circa 11 ori pe luna.
Statisticile arata ca primii doi ani de casnicie sunt cei mai buni, iar ca dupa aceasta perioada cuplul trebuie sa faca eforturi pentru a avea o viata satisfacatoare.
Exista mai multi factori cotidieni care intervin in casnicii, explica Neuman. Daca inainte de casatorie, cauti mereu subiectele interesate despre care sa discuti cu partenerul tau, odata cu mariajul grijile cotidiene, precum rata la banca, ipoteca, problemele copiilor sau simpla nevoie de somn, devin singurele despre care ajungi sa le discuti in cuplu. Toate aceste obligatii nu creaza o atmosfera romantica si nici nu ajuta cuplul sa aiba o viata sexuala satisfacatoare.

Adauga un comentariu