|vineri, decembrie 1, 2023
Sunteti aici: Home » Fashion » Imbogatiti-va aspectul cu cele mai frumoase bijuterii
  • Urmareste-ne!

Imbogatiti-va aspectul cu cele mai frumoase bijuterii 

garderoba deosebita este totusi incompleta
fara bijuteriile aferente. In magazinele online
 aveti acces la o gama foarte larga de bijuterii;
diversitatea ofertelor este completata
de calitatea deosebita a bijuteriilor
de care dumneavoastra puteti beneficia.

Magazinele acestea pun un accent deosebit pe calitate si performanta, iar ele se reflecta la randul lor in caracterul exclusivit afisat de bijuteriile afisate. Conferind un plus de calitate si valoare, atat bijuteriile rafinate cat si accesoriile promovate sunt accesibile la cele mai rezonabile preturi.

Caracteristici specifice bijuteriilor

In principal, bijuteriile reprezinta o combinatie intre diverse valori traditionale, purtand in acelasi timp un anume accent avangardist. Cu un aspect foarte atragator, aceste bijuterii confera calitate si eleganta la un pret de invidiat. Combinatiile inspirate de argint placat cu rodiu sunt imbogatite cu diverse pietre si metale semipretioase. Utilizarea argintului fara nichel, precum si a rodiului, in procesul de productie a acestor bijuterii, permite posesorilor acestora sa le foloseasca pe perioade indelungate de timp fara a necesita ingrijiri deosebite. Aspectul lucios, lipsit de zgarieturi se pastreaza vreme indelungata fara a necesita in acelasi timp conditii specifice de depozitare. Imbinarea mai multor tipuri de metale si accesorii permit companiei sa ofere clientilor lor o gama foarte variata de produse de calitate exceptionala.

Bijuterii pentru femei si pentru barbati

Nu se face distinctie intre consumatori, decat pentru a furniza bijuterii special adaptate gustului fiecaruia. „Vi se ofera o gama larga de bijuterii pentru femei, cu design-uri variate; cele mai noi tendinte in moda sunt luate in considerare la crearea fiecarei noi linii de produse. Pentru barbati se pot comanda, de asemenea, o suita de bijuterii concepute astfel incat sa corespunda cerintelor acestora. In general, inelele si lanturile sunt cele mai solicitate bijuterii de acest fel, nefacand exceptie multe alte tipuri de bijuterii preferate de catre clienti” a declarat pentru ziarul nostru Alina Parvu, managerBeelegant.ro.

Importanta adecvarii bijuteriilor la context

Datorita afluxului tot mai mare de mode dintre cele mai diverse, majoritatea persoanelor uita faptul ca bijuteriile trebuie purtate contextual. Mai mult, tipul si stilul unei bijuterii restrange destul de semnificativ aria de haine cu care le puteti asorta. Stilul eclectic, tot mai raspandit in ultima vreme, are insa limitarile sale; cu alte cuvinte, daca alegeti sa ignorati un stil traditional si sa va construiti propriul stil, veti remarca destul de repede ca un colier baroc nu se potriveste nicicum la un deux- pieses de afaceri sau ca numarul inelelor de la mana nu este in concordanta cu bluza lejera de vara pe care ati ales-o.

Pentru a rezolva aceasta problema, aveti la dispozitie doua solutii de baza. Pe de o parte, puteti alege de la inceput un stil traditional, in interiorul caruia fiecare piesa vestimentara si bijuterie se va adecva coerent la ansamblu. Daca, pe de alta parte, o atare solutie vi se pare plictisitoare (desi posibilitatile sunt extrem de variate), puteti cere sfatul unui consultant care va va ghida in alegerile dumneavoastra, optimizandu-va atat stilul cat si bugetul pe care doriti sa il alocati achizitionarii de bijuterii.

Adauga un comentariu