|sâmbătă, octombrie 1, 2022
Sunteti aici: Home » Politic » Ilie Sârbu, despre tensiunile cu PNL: Situaţia nu poate continua aşa. Trebuie luată o decizie în USL!
  • Urmareste-ne!

Ilie Sârbu, despre tensiunile cu PNL: Situaţia nu poate continua aşa. Trebuie luată o decizie în USL! 

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, a declarat, ilie-sarbu-despre-tensiunile-cu-pnl-situatia-nu-poate-continua-asa-trebuie-luata-o-decizie-in-usl
în această dimineaţă, că PSD nu are nici un interes
să rupă alianţa cu PNL, „dar situaţia nu poate
continua aşa”.

„Trebuie să recunoaştem că USL nu este un Paradis, dar nu e nici în Purgatoriu, că dacă am fi în Purgatoriu, încă ar fi bine! PSD nu are nici un interes să rupă alianţa cu PNL, dar situaţia nu poate continua aşa. Lipsa de comunicare din USL se vede şi trebuie să fim bărbaţi s-o recunoaştem. Dacă nu putem rezolva problema, trebuie luată o decizie!”, a afirmat Sârbu la RFI.

Senatorul social-democrat declară că USL trebuie să recunoască lipsa de comunicare: „Dacă suntem bărbaţi şi oameni politici responsabili, trebuie s-o recunoaştem, că ea (lipsa de comunicare din USL-n.r.) se vede. Trebuie s-o corectăm. Putem s-o corectăm, bine. Nu? Trebuie să luăm o decizie. Aşa, lăsând lucrurile să treneze, să degenereze, nici unul dintre noi nu va câştiga nimic, toţi vom pierde, pentru că e un proiect care a avut un mare succes, ne-a dus la aproape 70%, vă daţi seama, aproape incredibil pentru România. Şi acum să vii şi să dai oamenilor explicaţii, când ei aşteaptă de la noi rezolvarea problemelor, metroul, agricultură, învăţământ, sănătate, pensii, salarii. Ţara fierbe pe problemele reale, iar noi începem să ne coafăm! Nu ştiu dacă-i bine”.

Citeste mai departe

Adauga un comentariu