|luni, august 2, 2021
Sunteti aici: Home » Noutati » IFA Berlin: Huawei „lovește” cu un octa-core de 8 inci și baterie de 4100 mAh
  • Urmareste-ne!

IFA Berlin: Huawei „lovește” cu un octa-core de 8 inci și baterie de 4100 mAh 

Ascend Mate7, al ambițioșilor de la Huawei, promite ifa-berlin-huawei-love-te-cu-un-octa-core-de-8-inci-i-baterie-de-4100-mahsă fie o referință pe piață, impresionând la capitolul ecran – FHD de 6 inci, corpul subțire – 7,9 mm, procesorul octa-core (pe care îl întâlnim deja la Huawei P7), dar mai ales o baterie de 4100 mAh, care nu are cum să nu atragă pasionații de gadgeturi.

Mate7 este cel mai recent smartphone cu ecran mare lansat de Huawei și ilustrează ambițiile mari ale companiei, situată pe locul trei în ceea ce privește livrările de smartphone-uri la nivel mondial.

Ascend Mate7 se laudă și cu o nouă tehnologie de deblocare – printr-o singură atingere cu ajutorul amprentei și a interfeței EMUI 3.0, ceea ce face mult mai ușoară experiența de utilizare. Această tehnologie permite utilizatorilor să deblocheze telefonul cu cel puțin 80% mai repede decât dispozitivele care folosesc o opțiune de recunoaștere mai lentă. „Este un simbol al angajamentului nostru continuu de a ‚Face posibil’ ca oamenii de pretutindeni să se bucure de produsele noastre de calitate premium”, a declarat Richard Yu, CEO, Huawei Consumer Business Group.

Lăudându-se cu o configurație octa-core, Ascend Mate7 are un procesor Huawei Kirin 925 inteligent, format din patru procesoare mari A15 1.8 GHz și patru procesoare mici A7 1.3 GHz, care sunt activate în diferite configurații, în funcție de energia pe care o aplicație sau o funcție o necesită, pentru a permite smartphone-ului să își gestioneze mai inteligent resursele.

Ascend Mate7 economisește până la 50% din baterie, prin utilizarea în mod automat a unor nuclee mai mici, A7, pentru a folosi eficient energia în cazul aplicațiilor standard pe care consumatorii le folosesc cel puțin 80% din timp și recurge la un nucleu A15, mai mare, în timpul solicitării intensive, cum ar fi în cazul jocurilor. De asemenea, procesorul va activa automat nuclee suplimentare atunci când detectează că 85% din 95% din capacitatea de procesare a unui singur nucleu este utilizată.

Situat pe partea din spate a telefonului și măsurând 9,16 mm x 9,16 mm, cititorul suportă memorarea a până la 5 seturi diferite de amprente, care pot fi alocate atât modurilor normale, pentru proprietarul telefonului, cât și modurilor pentru utilizatori ocazionali, astfel încât un utilizator poate schimba oricând modurile, pentru a îmbunătăți securitatea fișierelor private, a aplicațiilor sau a informațiilor legate de plăți. Acest model are o rată mai mare, de 506 PPI, pentru a spori acuratețea cititorului chiar și când este utilizat cu degetele umede sau în condiții de ploaie ușoară, asa că nu este nevoie de glisarea repetată pentru a putea debloca dispozitivul. Tehnologia ARM TrustZone stochează, de asemenea, datele criptate ale amprentei în procesor, utilizând SecureOS, pentru o mai bună protecție și împiedică accesul direct al terțelor părți.

Mate7 permite descărcarea filmelor HD în mai puțin de 30 de secunde. Dispozitivul este produs din metal în proporție de peste 95% și are o structură interioară dintr-un aliaj de aluminiu puternic pentru reducerea căldurii. Subțire, de doar 7,9 mm și cu o greutate de 185 g, modelul are un spate ergonomic curbat, ce permite utilizarea mai ușoară a telefonului cu o singură mână. Ascend Mate7 va fi disponibil în trei culori elegante: argintiu, negru și auriu.

Citeste mai departe