|luni, iunie 24, 2024
Sunteti aici: Home » Locale » Hoți prinși de polițiști
  • Urmareste-ne!

Hoți prinși de polițiști 

K.Jeno, de 40 ani, din Satu Mare, este cercetat de către poliţiştii Biroului de Ordine Publicăprins cu furt Satu Mare, după ce în data de 04.02 a.c., în jurul orelor 07,30, a furat o bicicletă din faţa unui local de pe strada Gara Ferestrău din Satu Mare. Prejudiciul a fost recuperat și predat părții vătămate.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

P.Ferenc de 24 ani şi R. Ionut de 18 ani, din Carei au sustras de pe o bicicleta, care se afla în curtea unui imobil de pe strada Dorului din Carei, o plasă în care se afla un portmoneu cu acte de identitate şi suma de 80 lei. Evenimentul a fost sesizat de către partea vătămată prin Serviciul Apeluri de Urgență 112.

Prejudiciul a fost recuperat iar autorii sunt cercetaţi în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale, l-au  identificat și prins pe  P. Levente, de 25 ani, din Satu Mare, cu antecedente penale, care în perioada 16.01-01.02.2015 a pătruns în mod repetat în locuința unui cetățean italian, situată pe strada Păstrăvului din Satu Mare, de unde a sustras mai multe bunuri. Prejudiciul în valoare de  9.000 lei  a fost recuperat partial.

Suspectul a fost reținut 24 ore, urmând a fi prezentat Judecatoriei Satu Mare pentru a dispune măsurile legale.

Adauga un comentariu