|joi, septembrie 21, 2023
Sunteti aici: Home » Locale » HOŢI DE BRAZI ŞI BIJUTERII, PRINŞI DE POLIŢIŞTI
  • Urmareste-ne!

HOŢI DE BRAZI ŞI BIJUTERII, PRINŞI DE POLIŢIŞTI 

Mai multe cazuri de furt, reclamate prin plângerihoti de brad
la Poliţie, au fost soluţionate marţi de poliţiştii
de siguranţă publică şi de cei din cadrul
Secţiilor de Poliţie Rurală.

Spre exemplu, o educatoare din Lelei i-a anunţat pe poliţiştii Postului de Poliţie Hodod, că din curtea grădiniţei au fost tăiaţi şi furaţi puieţi de brad. Poliţiştii i-au găsit în scurt timp pe cei suspecţi, doi localnici de 36 şi 25 de ani, Tunde G. şi Ciprian G., reuşind să recupereze totodată şi bunurile furate.

Tot marţi, o altă sătmăreancă s-a deplasat la Secţia 1 Poliţie Satu Mare şi a reclamat că o prietenă, pe care a primit-o în casă, i-a furat o brăţară din aur. Femeia le-a relatat poliţiştilor că a lipsit pentru câteva minute din locuinţă, rugând-o pe prietenă să stea cu fiul său de 10 luni. În acest timp însă, suspecta a furat brăţara din aur pe care băieţelul o purta pe mână. Poliţiştii au găsit şi locaţia în care femeia a amanetat bijuteria pentru a face rost de bani, Floare B. fiind anchetată acum pentru furt calificat.

Un alt caz a fost soluţionat de poliţiştii Secţiei 8 Gherţa Mică Poliţie Rurală, cu sprijinul criminaliştilor. Un localnic din Valea Seacă a anunţat că a surprins un hoţ în casa fetei sale, plecată la muncă în străinătate. Bărbatul avea grijă de locuinţă în perioada în care fiica sa lipsea, iar într-o seară, în momentul în care a intrat în casă a văzut silueta unei persoane care a sărit pe geam şi a fugit, reuşind să scape. Iniţial, a bănuit că respectiva persoană venise la furat, însă verificând lucrurile de valoare deţinute, a constatat că nu lipseşte nimic.

Poliţiştii l-au găsit pe tânărul surprins în casă, un consătean de 20 de ani, care a declarat că îşi căuta doar un loc unde să se adăpostească, fără a avea intenţia de a fura bunuri. Dan C. este anchetat acum pentru comiterea infracţiunii de violare de domiciliu, neavând permisiunea proprietarilor de a pătrunde în locuinţa ce nu-i aparţinea.
 

Adauga un comentariu