|vineri, iulie 19, 2024
Sunteti aici: Home » Locale » Hoț reținut de polițiști pentru furtul a două autoturisme
  • Urmareste-ne!

Hoț reținut de polițiști pentru furtul a două autoturisme 

La data de 01.01.2015, ora 17,29  I.P.J. Satu Mare  a fost sesizat de cătreHoț reținut de polițiști pentru furtul a două autoturisme numitul Teofil C., de 34 ani, despre faptul ca in noaptea de 31.12.2014/01.01.2015 autori necunoscuți au pătruns prin spargerea unui geam în imobilul cu nr.84 de pe str.Ratu Mare din Mun.

Satu Mare de unde  au sustras cheile de contact ale unui  autoturism  marca VW Passat -înmatriculat in Franța,  iar ulterior şi autoturismul  aflat în curtea imobilului respectiv.

La scurt timp autoturismul a fost identificat abandonat pe str. Sătmărelului din municipiul Satu Mare, în apropierea locului comiterii infracțiunii, având partea laterala dreapta avariata, nefiind in stare de funcționare, motiv pentru care partea vătămata se constituie parte civila in proces cu suma de 10000 lei.

La aproximativ  3 ore de la prima sesizare, respectiv  in jurul orei 20:30, Teofil C., de 34 ani, a reclamat furtul unui autoturism marca BMW din curtea aceluiași imobil precum si dispariția cheii acestuia aflata in imobil, cauzându-i-se un prejudiciu de 17000 lei.

In urma activitatiilor întreprinse de către polițiștii S.I.C. a fost identificat autoturismul in cauza, fiind abandonat pe str.Spicului din municipiul Satu Mare.

Autorul Petru B., de 31 ani, a fost prins si reținut  pe o perioada de 24 ore, urmând să fie  prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunerea de arestare preventiva pentru savarsirea infracțiunilor de furt calificat si conducerea a doua autoturisme pe drumurile publice in stare de ebrietate si fara a poseda permis de conducere.

Adauga un comentariu