|vineri, decembrie 1, 2023
Sunteti aici: Home » Horoscop » Horoscop , miercuri, 17 decembrie 2014. Fecioarele trebuie sa se fereasca de cheltuieli neprevazute
  • Urmareste-ne!

Horoscop , miercuri, 17 decembrie 2014. Fecioarele trebuie sa se fereasca de cheltuieli neprevazute 

Berbec
Astazi, ar fi indicat sa profiti de atmosfera buna si de relatiile parteneriale functionale, mai ales cele ce au legatura cu strainatatea. Totusi, pune accent doar pe rafinarea acestora, fara a incepe nimic nou. Odata cu schimbarea de vibratie a planetei comunicarii, discutiile privind cariera dar si afacerile in general, te predispun sa te axezi in principal pe aspecte concrete si pe obtinerea de rezultate.

Taur
Relatiile cu colegii de munca te preocupa astazi in mod deosebit si pari sa ai mereu cate o vorba buna pentru fiecare. Ai rabdare sa asculti pasurile fiecaruia dar si capacitatea de a da un sfat pertinent. Incepe un rastimp favorabil organizarii mai eficiente a studiilor sau planificarea unei calatorii. Seara, acorda atentie necesitatilor emotionale ale partenerului de viata si bucurati-va impreuna de trairi intense.

Gemeni
Cea mai mare parte din zi o poti dedica activitatilor creative, care iti stimuleaza simtul artistic dar si petrecerii catorva ore bune in compania persoanelor dragi tie. Nu-ti propune decat sa te relaxezi, lasand spre seara concentrarea energiei pentru activitati profesionale. Vei fi ajutat de mintea analitica si de posibilitatea de a cerceta organizat si in profunzime anumite subiecte de interes pentru tine.

Rac
Compania familiei iti poate aduce astazi o stare de satisfactie si confort interior, atmosfera din camin fiind una cat se poate de armonioasa. Poate e momentul sa mai stai de vorba cu cei dragi si sa puneti lucrurile in ordine. In dragoste insa, ai nevoie in plus de sentimente profunde dar si de reasigurari ca relatia ta are un viitor concret, venind cu argumente solide in acest sens.

Leu

Astazi, o buna parte din zi poti fi implicat in diverse activitati care presupun discutii si negocieri, insa deciziile ar trebui amanate pentru orele serii sau mai bine pentru alta zi. Dialogul cu cei dragi are insa sanse bune sa beneficieze de dispozitia ta spre compromis, poate si pentru ca simti nevoia sa pui accent pe aspectele importante si pe eficientizarea timpului petrecut la serviciu.

Fecioara 
Ziua de azi o poti petrece in mare parte la cumparaturi, alegand cadouri impreuna cu cei din familie. Totusi, fereste-te de cheltuieli inutile si alegerilor doar pe considerente estetice. Pregateste-te pentru discutii importante cu copiii sau cu persoana iubita dar si pentru un interval favorabil pentru a gestiona intr-un mod cat mai organizat un proiect creativ sau un hobby.

Balanta
O buna parte din zi e indicat sa te ocupi de propria persoana, fie ca te relaxezi la o iesire alaturi de cativa amici, fie ca alegi sa treci pe la salonul de cosmetica. Odata cu venirea serii nu vei mai fi atat de dispus sa cheltuiesti, administrand mult mai calculat bugetul. Comunicarea cu cei din familie tinde sa dea rezultate palpabile, preferand pe viitor sa iti spui punctul de vedere abia dupa ce ai cantarit bine lucrurile.

Scorpion
Incepand de azi, este posibil sa resimti un program mai incarcat ca de obicei, cu intalniri, deplasari, mai mult accent pe comunicare, abordarea cea mai eficienta fiind un mod de exprimare cat mai concis, bazat pe analiza. Totusi, pana la venirea serii cand vei simti o revigorare energetica, este indicat sa iti gasesti echilibrul interior prin mai multa odihna, meditatie, eventual in compania apropiatilor.

Sagetator
Prietenii par sa iti faca astazi ziua frumoasa, asa ca nu te complica cu prea multe planuri de viitor si alege sa te relaxezi intr-o companie placuta. Odata cu schimbarea de vibratie a planetei Mercur modul cum iti gestionezi finantele va avea o optica diferita, punand accent pe proiecte realiste si analize atente. Seara, n-ar strica sa te retragi pentru a fi mai bine in contact cu profunzimile trairilor tale.

Capricorn 
O buna parte din zi imaginea sociala si intretinerea unor bune relatii sunt aspectele pe care le urmaresti consecvent. In plus, te poti ajuta de autoritatea pe care o va capata discursul tau si de credibilitatea afirmatiilor tale. Poate nu te vei mai exprima atat de spontan dar ceea ce vei spune nu prea lasa loc de tagada. Venirea serii iti poate concentra energia pentru a te ocupa intens de cateva proiecte de suflet.

Varsator
Ziua este potrivita punerii la punct impreuna cu prietenii a ultimelor detalii legate de vacanta, totul parand a se desfasura conform planului. Insa, in ultima parte a zilei revin in atentie ambitiile de natura profesionala, dar modul tau de abordare de acum in colo va fi unul mult mai rezervat, preferand sa tii doar pentru tine punctele de vedere, analizand mai atent ceea ce iti spune intuitia.

Pesti 
Parteneriatele de afaceri decurg bine astazi, cu conditia sa te axezi doar pe cele deja incepute, fara a te lansa in proiecte noi. Seara, o poti dedica studiului unor subiecte care te pasioneaza si cer o buna concentrare. Relatia cu prietenii dar si modul cum privesti planurile tale de viitor vor fi dominate de mai mult pragmatism, iar solutiile propuse de tine vor avea o mai mare credibilitate.

Adauga un comentariu