|luni, iunie 24, 2024
Sunteti aici: Home » Horoscop » Horoscop marți 9 decembrie 2014. LEILOR, orice s-ar întâmpla, astăzi, fiți curajoși!
  • Urmareste-ne!

Horoscop marți 9 decembrie 2014. LEILOR, orice s-ar întâmpla, astăzi, fiți curajoși! 

Berbec
Ziua de astăzi îţi rezervă multe surprize frumoase, majoritatea legate de carieră ta sau de locul de muncă. Nici statutul tău social nu rămâne mai prejos, fiind un aspect „supus” influenţeleor astrale actuale – favorabile, dealtfel. Şi aici, o îmbunătăţire este posibilă: propunerile nu îţi mai sunt respinse sau ignorate. Totuşi, nu este o zi în care să amesteci plăcerea cu afacrile.

Taur 
Începi a realiza faptul că trebuie să te reîntorci cu picioarele pe pământ, tot romantismul de până acum dizolvându-se, încet, încet. Intuieşti că acum este cazul să reîncepi a te gândi la viitor, privindu-l cu obiectivitate, nelăsându-ţi mintea să zburde printr-un context utopic. O zi în care, cu cât experimentezi mai multe noutăţi, cu atât mai câştigat eşti.

Gemeni 
O zi în care surprizele plăcute se ţin lanţ. Dealtfel, această zi precede un lung şir de alte zile frumoase, pline de bucurie şi de… daruri. Însă, ceea ce trebuie să iei în calcul este faptul că aceste daruri sunt oferite cu un scop precis, scop pe care trebuie singur să îl descoperi. Pe de altă parte, nu pune pe primul nevoiel celorlalţi, în detrimentul propriilor plăceri. Cel puţin, nu astăzi.

Rac
Îţi doreşti să păstrezi nealterată amintirea senzaţiilor plăcute cât mai mult timp, trăind cu ideea că timpul trece cu o repeziciune de nedescris. Nu îţi este recomandat să încerci a-ţi programa viitorul, ci să întâmpini cu relaxare şi detaşare ceea ce urmează, în condiţiile în care este vorba despre veşti bune.Este posibil să întâlneşti persoane care te vor ajută foarte mult de acum încolo.

Leu 
Orice s-ar întâmpla, astăzi, fii curajos, întotdeauna victoria va fi de partea celor neînfricaţi. Deşi circumstanţele în care te afli sunt fluctuante, păstrează-ţi direcţia şi nu te răzgândi cu una, cu două. În schimb, începe o perioadă favorabilă reorganizării ambientului tău şi a rutinei zilnice. În cazul în care cauţi un loc de muncă, pregăteşte-te pentru o surpriză plăcută.

Fecioara
Pot apărea complicaţii neaşteptate în ceea ce priveşte raltiile tale cu cei din anturaj. Rişti să fii impulsiv şi irascibil atunci când nu este cazul, ceea ce nu îţi va oferi surprize plăcute, deloc. Pe cât posibil, da fiecăruia ceea ce i se cuvine şi lasă-le acestor oameni spaţiu şi timp pentru a se regăsi. Petrece-ţi sfârşitul zilei alături de copiii tăi sau de persoana iubită, pentru a fi toată lumea fericită.

Balanţă 
Ţi-ai petrece din ce în ce mai mult timp acasă, alături de persoana iubită, însă obligaţiile pe care le ai în sfera socială nu-ţi permit o asemenea desfătare.Caută-ţi satisfacţiile în ceea ce este real şi poate fi îndeplinit uşor, chiar dacă nu imediat. A visa cu ochii deschişi sau a avea speranţe deşarte nu îţi este de nici un folos, astăzi.

Scorpion 
Dacă este ceva ce îţi doreşti, de la persoana iubită, ziua de astăzi este perfectă pentru a cere acest lcuru. Şi nu doar atât, în general este o zi favorabilă comunicării la orice nivel. Interacţiunile sociale sunt şi ele susţinute, din punct de vedere astral, relaţionarea cu cei din jur fiind facilă şi neîntâmpinând probleme.

Săgetător 
Se pare că la ţine vor sosi mai devreme caodurile de Crăciun, chiar dacă acestea nu sunt reprezentate de ceva fizic sau material. Poate că este vorba despre o veste bună, poate că este vorba despre o reuşită la un examen, poate că vei avea noroc atunci când te aştepţi mai puţin… În cazul în care nu ai un loc de muncă stabil este posibil a primi o oferta de muncă, astăzi.

Capricorn
O zi în care frumuseţea ar trebui să fie pe primul plan pentru tine. Deci nu ezita să mergi la spa, la cosmetică, la sala de sport… Pe de altă parte, astăzi toată lumea îţi intră în graţii, eşti binevoitor, asemeni unui rege blând, ceea ce îţi va aduce adulaţia celor din jur, dar şi noi parteneriate şi asocieri în afaceri.

Vărsător 
Se anunţă posibilitatea unei legături amoroase ascunsă de ochii lumii. Probabil că trăieşti o fantezie de ceva vreme, iar acum, această are toate şansele săse materializeze. Însă, ceea ce trebuie să ştii este faptul că tot ceea ce tu speri a rămâne secret, de această dată va ieşi la iveală, fără că tu să îţi doreşti acest lucru.

Peşti 
Prietenii te caută, nu din interes, ci pentru a te scoate din casă, pentru a te bucura cu prezenţa lor şi pentru a-ţi reaminti că viaţă este făcută şi pentru distracţie, nu doar pentru muncă. În cazul în care îţi doreşti a creea un grup sau a da naştere unei asocieri în care să fie implicate mai multe persoane, având toate acelaşi scop, ziua de astăzi este favorabilă acestui demers.

Adauga un comentariu