|vineri, iulie 23, 2021
Sunteti aici: Home » Horoscop » Horoscop: 30 septembrie
  • Urmareste-ne!

Horoscop: 30 septembrie 

BalantaHoroscop_balanta

Ar prinde bine sa porti o discutie serioasa cu familia in legatura cu viitorul vostru. Aveti de gand sa faceti ceva si trebuie ca fiecare membru sa se implice.

Scorpion

Nu te grabi si nu lua decizii pripite. Stai si gandeste-te bine inainte de a face un pas important pentru viata ta.

Sagetator

Oricat de simplu ar parea la inceput ceea ce faci, nu este exclus ca pe viitor sa apara complicatii.

Capricorn

Ai nevoie de ajutor, iar cei care se ofera nu sunt prietenii, ci rudele. Sincer, nu te asteptai la asa ceva, insa accepti fara sa le pui prea multe intrebari.

Varsator

Nu este un moment bun pentru a face reprosuri. Daca ai ceva de comentat, mai asteapta cateva zile.

Pesti

Este ziua perfecta pentru a merge cu partenerul de viata intr-un loc pe care ti l-a sugerat acum ceva timp.

Berbec

Daca vrei ca lucrurile sa mearga bine, imparte tuturor celor din jur cate o sarcina. Astfel, te asiguri ca la sfarsit nu vor fi reprosuri fata de faptul ca cineva a muncit mai mult.

Taur

Sotul/sotia nu mai bate niciun apropo si iti spune direct ceea ce iti doreste de ziua sa ori la aniversarea voastra. O sa fii nevoit/a sa scoti ceva banuti din portofel.

Gemeni

Vei fi nevoit sa iti asumi raspunderea pentru ceea ce face echipa ta. Daca nu esti sigur pe tine, nu accepta. Altfel, o sa ai probleme.

Rac

Casa familiei este influentata de astre in aceste zile. Vei fi mai apropiat de partenerul de viata, iar copiii vor face cateva marturisiri.

Leu

Debordezi de romantism, iar acest lucru va da un nou impuls relatiei tale. Cei singuri au mari sanse sa intalneasca persoane alaturi de care sa cladeasca ceva pe viitor.

Fecioara

Esti epuizat chiar daca este prima zi a saptamanii. Nu te poti concentra la munca. Vrei doar sa ajungi acasa si sa dormi.