|duminică, septembrie 26, 2021
Sunteti aici: Home » Horoscop » Horoscop: 29 iulie
  • Urmareste-ne!

Horoscop: 29 iulie 

Leu

Faci o propunere ce va fi privita cu ochi buni de mai multi colegi. Daca va fi luata in serios, se anunta modificari ce vor fi in folosul tuturor.

Fecioara

Te indrepti cu viteza catre o cearta. Daca nu te comporti altfel, este posibil sa fii nevoit sa schimbi cercul de prieteni.

Balanta

Te deranjeaza atitudinea cuiva de la locul de munca si te temi ca actiunile sale sa nu cumva sa dauneze proiectului la care lucrezi.

Scorpion

Cineva iti ofera o solutie minune pentru ceva ce te preocupa in ultimul timp. Rezolvand acest lucru o sa te bucuri de zilele libere pe care urmeaza sa le iei.

Sagetator

Daca nu ai fost inca in concediu, ar fi bine sa o faci, pentru ca te-a ajuns oboseala. Nu trebuie neaparat sa pleci din oras, ci doar sa stai departe de tot ceea ce are lagatura cu locul de munca.

Capricorn

Esti foarte sigur ca ceea ce se intampla in viata ta are loc cu un motiv anume. Aceasta atitudine ti-a adus numai beneficii pana acum.

Varsator

Nu este o zi buna sa incepi un proiect nou. Amana totul pentru cateva zile. Atunci astrele vor fi de partea ta, ceea ce nu este valabil acum.

Pesti

Daca muncesti destul de mult astazi, maine o sa te poti ocupa si de ceva ce ai lasat deoparte pentru o vreme. Acea activitate iti place mai mult.

Berbec

Primesti un telefon dis de dimineata si afli ca planurile pentru diseara nu mai sunt valabile. Nicio problema din partea ta, pentru ca nici nu iti facea placere ceea ce urma sa se intample.

Taur

Nu te mai uita in ograda altuia si ocupa-te de ceea ce tine de tine. O sa vezi ca vei fi mult mai linistit de acum inainte, daca nu te vor mai preocupa problemele altora.

Gemeni

Un cunoscut iti cere o favoare ce implica si niste bani. Ai putea sa il ajuti, insa stii ca este neserios si consideri ca mai bine spui „pas” de aceasta data.

Rac

Sedinta de la amiaza iti da fiori. Nu din pricina a ceva ce tine de tine, ci te temi ca echipa ta nu este atat de bine pregatita pe cat speri.