|joi, septembrie 23, 2021
Sunteti aici: Home » Horoscop » Horoscop 26 iunie
  • Urmareste-ne!

Horoscop 26 iunie 

Rac

Esti prins cu niste treaba si nu acorzi destula atentie partenerului de viata, care iti cere o favoare. Cand vei realiza cat de important era pentru el, o sa fie cam tarziu.

Leu

Pregatesti o surpriza pentru cineva. Chiar si tu vei fi impresionat de rezultat. Ai muncit mult si meriti sa fie asa.

Fecioara

Nu te lasa pacalit de lacrimile false ale unei persoane care isi vede interesul. Din fericire, ai prieteni adevarati, care iti deschid ochii cand trebuie.

Balanta

Multa agitatie in jurul tau si nu reusesti sa te concentrezi. Incearca sa te indepartezi de asta pentru a te asigura ca nu te prinde noaptea la birou.

Scorpion

Daca nu esti sigur ca ideea ta este cea mai buna, nu o propune in timpul sedintei. Altfel, risti sa iti indrepti echipa pe un drum gresit.

Sagetator

Esti foarte iute si termini imediat ceea ce primesti de facut. Ii impresionezi pe ceilalti cu rapiditatea ta. Seful va avea o propunere interesanta pentru tine.

Capricorn

Cineva iti preia din sarcini si datorita acestui lucru poti ajunge la timp la o intalnire ce are legatura cu viata de familie.

Varsator

Nu este cazul sa iti faci probleme pentru ceea ce face o ruda mai tanara. Este destul de matura pentru a face fata propriilor decizii.

Pesti

Iti ia ochii o afacere ce pare profitabila la prima vedere. Ar fi bine sa ceri ajutorul unei persoane care lucreaza in domeniu.

Berbec

Nu te incumeti sa pleci la drum, dar parca nici acasa nu ai sta. Cel mai probabil pe seara iesi cu prietenii in oras.

Taur

Cine alearga dupa doi iepuri nu prinde niciunul. Ai grija ce faci astazi si ce contracte vrei sa semnezi. Daca ceva suna prea bine ca sa fie adevarat, inseamna ca asa este.

Gemeni

Asculta sfaturile unei persoane mai varsta, pentru ca stie despre ce este vorba. Crezi ca ai dreptate si ca esti invincibil, insa o sa regreti daca nu iei in seama vorbele acestea.