|duminică, august 1, 2021
Sunteti aici: Home » Horoscop » Horoscop: 12 septembrie
  • Urmareste-ne!

Horoscop: 12 septembrie 

Fecioara

Esti cam dezorganizat si din cauza asta nu gasesti nimic atunci cand iti trebuie. Sa fii constient de faptul ca acest lucru te poate costa in relatiile cu cei din jur.

Balanta

Lucrul in echipa te face extrem de constient de faptul ca uneori ai nevoie de mai multe persoane pentru a termina ceva. O sa apreciezi mai mult colegii de acum inainte.

Scorpion

Totii ochii sunt atintiti asupra ta. Esti personajul principal al evenimentului care are loc astazi. Ai emotii si te temi sa nu faci o gafa.

Sagetator

Luna te influenteaza in tot ceea ce faci astazi si devii foarte tipicar. Nimic nu iti mai place si critici orice vezi. La amiaza o sa te mai relaxezi si iti schimbi comportamentul.

Capricorn

Astazi te bucuri de orice incepand de la albastrul cerului pana la copacul din fata blocului. Ti se intampla ceva care te ajuta sa vezi cu alti ochi viata.

Varsator

Realizezi ca fara sa spui „te rog” sau „multumesc” nu o sa rezolvi nimic, asa ca iti schimbi total atitudinea fata de cei din jur.

Pesti

Casa dragostei va suferi o modificari in bine. Rezolvi un conflict pe care il aveai cu persoana iubita si de acum priviti altfel situatia voastra.

Berbec

Tanjesti dupa atentia cuiva. Nu este neaparat partenerul de viata. Daca esti implicat intr-o relatie, ai grija la ceea ce spui sau faci, pentru ca o sa suporti consecintele.

Taur

Marte si Jupiter isi exercita puterea asupra ta. Traiesti sentimente diferite de la un minut la altul si nu prea intelegi ce ti se intampla.

Gemeni

Nu pui mare pret pe parerea celor din jur, insa astazi ai nevoie de sfaturile cuiva si incepi discutii cu oameni despre care crezi ca au mai multa experienta.

Rac

Te ingrijoreaza situatia unui prieten care nu este constient de ceea ce i se intampla. Considera ca totul este o joaca de copii, insa ceea ce face poate avea urmari grave.

Leu

Esti destul tensionat si te lasi purtat de val. Asta inseamna ca o sa spui lucrurilor pe nume, lasand sa iasa la suprafata toate nemultumirile. O sa te simti bine apoi.