|miercuri, iulie 24, 2024
Sunteti aici: Home » Locale » GRUPARE INFRACŢIONALĂ SPECIALIZATĂ ÎN PROSTITUŢIE ŞI PROXENETISM, DESTRUCTURATĂ
  • Urmareste-ne!

GRUPARE INFRACŢIONALĂ SPECIALIZATĂ ÎN PROSTITUŢIE ŞI PROXENETISM, DESTRUCTURATĂ 

În această dimineaţă, poliţiştii Serviciului
de Investigaţii Criminale, din cadrul I.P.J. Satu Mare,
cu sprijinul luptătorilor de acţiuni speciale,
au efectuat trei percheziţii domiciliare
în localitatea Vetiş şi au pus în executare
5 mandate de aducere.
De asemenea au fost audiate peste 15 persoane, faţă de 4 dintre acestea dispunându-se măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore. Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al ofiţerilor D.I.P.I. şi D.O.S.

În urma percheziţiilor a fost destructurată o grupare infracţională, specializată în prostituţie şi proxenetism, patru suspecţi cu vârste cuprinse între 17 şi 35 de ani fiind încarceraţi în Arestul I.P.J.

Din verificările efectuate de poliţiştii sătmăreni a rezultat că mai multe tinere au fost racolate de suspecţi, din medii sărace, şi aduse în municipiul Satu Mare, unde ar fi întreţinut relaţii sexuale cu diferiţi bărbaţi, în schimbul unor sume de bani. Fetele, printre care şi două minore de 16 ani, îşi racolau clienţii la ieşirea din municipiu, în zona unui centru comercial, iar seara erau obligate să predea proxeneţilor, fiecare, cel puţin 50 de euro.

Cercetările sunt continuate în acest caz de poliţiştii sătmăreni specializaţi în investigaţii criminale, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de proxenetism, prostituţie şi trafic de persoane, urmând ca cele 4 persoane reţinute să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunere de arestare preventivă.

Adauga un comentariu