|vineri, decembrie 1, 2023
Sunteti aici: Home » Interne » Gregorian Bivolaru, condamnat la şase ani de închisoare cu executare. De ce a fost acuzat părintele MISA
  • Urmareste-ne!

Gregorian Bivolaru, condamnat la şase ani de închisoare cu executare. De ce a fost acuzat părintele MISA 

UPDATE 22:03 – Gregorian Bivolaru a fost condamnat
de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la şase ani
de închisoare cu executare, în dosarul în care
a fost judecat pentru trafic de persoane şi acte
sexuale cu minori.
Sentinţa este definitivă şi a fost pronunţată de ÎCCJ pentru actul sexual cu un minor în formă continuată, în legătură cu victima Mădălina Dumitru.

–––––––––––––––

Acuzarea a cerut pedepse cu închisoarea orientate spre maximum în cazul fondatorului MISA, Gregorian Bivolaru, pentru act sexual cu un minor, trafic de minori şi perversiuni sexuale.

Completul de trei magistraţi de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, format din preşedintele Ionuţ Matei şi judecătorii Cristina Rotaru şi Ioana Bogdan a reluat vineri dezbaterile în dosarul în care au hotărât anterior reanalizarea întregului caz la instanţa supremă.

Procurorul prezent la şedinţă le-a arătat judecătorilor că în cazul lui Gregorian Bivolaru se impune stabilirea unei pedepse privative de libertate orientată spre maximum prevăzut de lege pentru faptele de act sexual cu un minor, trafic de minori şi perversiuni sexuale.

Conform legilor în vigoare, Bivolaru ar putea fi condamnat la 12 ani de închisoare, pedeapsa maximă pentru trafic de minori între 15 şi 18 ani.

Vineri, Ionuţ Matei, preşedintele completului de la ÎCCJ care judecă dosarul lui Gregorian Bivolaru, a primit o scrisoare de ameninţare în care i se indica să dea „o soluţie blândă” în cauză, altfel „cei indignaţi”, semnatarii documentului, se vor implica în eliminarea lui din justiţie.

Citeste mai departe

Adauga un comentariu