|duminică, septembrie 26, 2021
Sunteti aici: Home » Locale » GRATUITATE PENTRU O PARTE DIN PENSIONARI
  • Urmareste-ne!

GRATUITATE PENTRU O PARTE DIN PENSIONARI 

La iniţiativa primarului municipiului Satu Mare,
Dorel Coica, pensionarii vor avea gratuitate
pe mijloacele de transport în comun
pe raza municipiului Satu Mare.

Începând cu data de 15 iulie 2013, în baza hotărârii Consiliului Local a municipiului Satu Mare se introduce facilitatea de călătorie gratuită pe traseele de transport în comun ale Transurban S.A, pentru toţi pensionarii la limită de vârstă cu domiciliul în Satu Mare şi cu pensii mai mici de 500 lei.

Pentru a beneficia de această facilitate, începând cu data de 10 iulie 2013, persoanele care se încadrează în această categorie, sânt aşteptate la chioşcurile de bilete ale Transurban S.A. cu o poză 2/3 (poză tip buletin), actul de identitate şi un cupon de pensie din ultimile 3 luni în copie sau original, pentru a-şi ridica legitimaţia de călătorie gratuită valabilă 1 an, precum şi abonamentul lunar de călătorie gratuită.

La expirarea valabilităţii abonamentului lunar, beneficiarii acestuia se vor prezenta la chioşcurile Transurban S.A. cu un talon de pensie în copie sau original şi cu abonamentul expirat pentru reînnoirea acestuia.

Rugăm persoanele beneficiare ale acestor facilităţi să prezinte ambele documente atât „Legitimaţia de transport gratuit” cât şi „Abonamentul lunar gratuit” la controlul efectuat pe mijloacele de transport în comun.