|vineri, decembrie 8, 2023
Sunteti aici: Home » Fashion » Ghidul lenjeriei intime
  • Urmareste-ne!

Ghidul lenjeriei intime 

Femeile cheltuiesc bani pentru un lucru pe care il ascund sub haine si intotdeauna se gandesc ce sa aleaga.
Lenjeria intima, in special bikini, vine in mai multe modele.

Boxeri
Sunt perfecti pentru o fata atletica. Unii boxeri au destul material cat sa fie purtati prin casa, cu un tricou, si nimeni nu se va uita suspect. Este o piesa confortabila, dar total inconfortabila sub o rochie sau chiar pantaloni.

Chiloteii bunicii
Un model popular in cazul vechilor generatii. Ofera acoperire 100% si pot fi potriviti pentru perioada menstruatiei. Nu e o idee rea sa ai un astfel de model in sertar.

Clasic
Un model simplu si clasic. Fetele incep sa ii poarte de cand sunt mici si unele le raman fidele toata viata. Sunt confortabili si pot fi gasite nenumarate modele, de la cele simple pana la unele cu diverse aplicatii. Sunt sofisticati si ofera confortul unei croieli clasice.

Boxeri decupati
Sunt asemanatori cu boxerii, dar taietura ajunge pana la jumatatea fesei. Sunt comozi si pun in evidenta ce trebuie. De asemenea, sunt o optiune potrivita pentru cele care nu suporta tanga.

Tanga
In spate, tanga lasa descoperit fundul, dar are o bucata de material care face legatura cu partea din fata. Modelul este extrem de popular in noua generatie. Nu lasa urma pe piele si nu se vad pe sub haine.

Niciun bikini nu va obtine efectul scontat daca nu este asortat cu un sutien potrivit. Un set de lenjerie poate conferi incredere in sine, chiar daca nimeni nu il vede.

 

Adauga un comentariu