|duminică, iunie 20, 2021
Sunteti aici: Home » Externe » Gestul care a şocat lumea! Doi bărbaţi şi-au omorât şi mâncat prietenul. Ce a urmat este incredibil
  • Urmareste-ne!

Gestul care a şocat lumea! Doi bărbaţi şi-au omorât şi mâncat prietenul. Ce a urmat este incredibil 

Soţia unui pescar din Rusia a primit vestea cumplită
că oasele soţului ei au fost găsite într-o pădure
din Siberia.
Doi din cei patru pescari sunt acuzaţi că l-au omorât pe Andrei după ce li s-a stricat autovehiculul, apoi l-au cărat cu ei pe parcursul călătoriei pentru a se hrăni. Alexei Gorulenko, în vârstă de 35 de ani şi Alexander Abdullaev, în vârstă de 37 de ani, se află încă în libertate, deşi unul dintre ei a recunoscut că l-au mâncat pe prietenul lor.

Cel de-al patrulea pescar este încă dat dispărut, autorităţile suspectând că şi el a avut aceaşi soartă ca cea a lui Andrei. „Am o copie a certificatului medico-legal pe care scrie că Andrei a fost ucis şi mai apoi dezmembrat înainte de a fi mâncat. Cauza morţii nu a fost, cu siguranţă, hipotermia sau oboseala, aşa cum au declarat cei doi la început”, spune soţia pescarului mort.

Potrivit Daily Mail, cei doi au negat acuzaţiile spunând că ”Nu l-am omorât. A murit din cauza hipotermiei după ce s-a lovit la un picior. Abia după aceea am început să mâncăm din el, pentru a supravieţui.

Acelaşi certificat conţine informaţii despre modul în care a fost ucis bărbatul: ar fi primit trei lovituri în cap şi apoi a fost înjunghiat, fapte care exclud moartea din cauze naturale.