|luni, mai 20, 2024
Sunteti aici: Home » Interne » George Scutaru şi-a dat demisia din Parlament. Liberalul va prelua funcţia de consilier al preşedintelui Iohannis
  • Urmareste-ne!

George Scutaru şi-a dat demisia din Parlament. Liberalul va prelua funcţia de consilier al preşedintelui Iohannis 

Deputatul PNL George Scutaru şi-a dat vineri demisia din Parlament,george-scutaru-si-a-dat-demisia-din-parlament-liberalul-va-prelua-functia-de-consilier-al-presedintelui-iohannis el urmând să preia funcţia de consilier pe probleme de securitate al preşedintelui Klaus Iohannis.

‘Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru onoarea de a fi fost coleg cu dumneavoastră în acest mandat şi pentru onoarea de a fi fost deputat în Camera Deputaţilor timp de 10 ani. Mulţumesc buzoienilor şi celor de pe Valea Buzăului care m-au creditat şi m-au votat timp de 3 mandate. Mulţumesc colegilor din Comisia de apărare şi preşedinţilor ( Comisiei – n.r.) cu care am lucrat foarte bine, domnul deputat Stănişoară, domnul deputat Canacheu şi domnul Mocioalcă şi mai ales minunaţilor colegi liberali, colegilor mei deputaţi având onoarea să le fiu (…) şi lider de grup. Domnule Neacşu (n.r.- liderul grupului PSD de la Camera Deputaţilor), aţi dat dovadă de eleganţă în relaţia cu opoziţia, domnule preşedinte Zgonea vă mulţumesc şi dumneavoastră pentru colaborare şi să ştiţi că îmi voi aminti cu nostalgie chiar şi de momentele când îmi tăiaţi microfonul’, a spus Scutaru, în plenul Camerei Deputaţilor.

Citeste mai departe

Adauga un comentariu