|joi, iulie 18, 2024
Sunteti aici: Home » Politic » Geoană: Antonescu riscă să nu mai aibă voturile PSD, a pierdut o treime. Trebuie testat în sondaje
  • Urmareste-ne!

Geoană: Antonescu riscă să nu mai aibă voturile PSD, a pierdut o treime. Trebuie testat în sondaje 

Senatorul PSD Mircea Geoană a declarat duminică,geoana-antonescu-risca-sa-nu-mai-aiba-voturile-psd-a-pierdut-o-treime-trebuie-testat-in-sondaje
în cadrul emisiunii „”După 20 de ani” de la Pro TV,
că liderul PNL Crin Antonescu riscă să rămână fără
sprijinul votanţilor PSD, precizând că ar fi pierdut deja
o treime, iar candidatura acestuia va trebui testată
în sondaje, conform protocolului USL.
Întrebat dacă are de gând să candideze la prezidenţiale în 2014, senatorul PSD a replicat că „în acest moment există o înţelegere de tip contractual între PSD şi PNL, în acest moment domnul Antonescu este candidatul USL”.

Geoană a apreciat că liderul PNL „a pierdut din simpatiile votanţilor PSD” din momentul în care a fost preşedinte interimar şi performanţa acestuia a putut fi văzută de toţi, iar apoi faptul că în calitate de preşedintele Comisiei de revizuire a Constituţiei nu a reuşit să „însufleţească” proiectul şi „să-l ducă mai aproape de concretizare”.

„Ceea ce pe mine mă frământă este ca în acest moment riscul ca domnul Antonescu să nu aibă suficient de multe voturi în cadrul USL ca să poată să fie principalul nostru candidat riscă să se întâmple. Şi dacă intră în această logică, în care practic pe fiecare iniţiativă a PSD şi a Guvernului PSD-PNL, fiecare, din ultimele luni: pe Codul rutier poziţie, pe chestiuni de fiscalitate poziţie diferită, pe Roşia Montană poziţie diferită, pe şist poziţie diferită, pe reforma justiţiei poziţie diferită, până şi pe Kosovo…poziţie diferită. Eu nu pot să constat de fapt o linie a frontului electoral pentru 2014”, a afirmat Geoană, potrivit Mediafax.

Citeste mai departe

Adauga un comentariu