|marți, iulie 23, 2024
Sunteti aici: Home » Locale » GATA CU JAFUL DE LA TRANSURBAN !
  • Urmareste-ne!

GATA CU JAFUL DE LA TRANSURBAN ! 

Primarul Dorel Coica vrea să pună capăt gata_cu_jaful_transurban
„hoţiilor şi şmecheriilor” de la Trasurban.
La conferinţa de presă de azi, edilul a declarat
că în sfârşit există dovada jafului de la firma
de trasport în comun a oraşului.

Coica spune că miercuri dimineaţă, imediat după ora 5.00, un autobuz a intrat pe o stradă lăturalnică din oraş. Lângă autobuz s-a oprit o maşină condusă de un alt şofer al Transurban care avea la el mai multe canistre şi o pompă de tras motorină. Cei doi şoferi au fost supuşi unei anchete interne, recunoscând că au furat motorină.
Pentru a nu se mai întâmpla asemenea lucruri primarul spune că de la anul se vor monta camere video în toate autobuzele Transurban pentru a supraveghea activitatea şoferilor. De asemenea primarul avertizează sătmărenii să nu le mai dea bani şoferilor la urcarea în autobuz.
Tot legat de firma de transport în comun, Dorel Coica spune că de la 1 ianuarie 2014 toţi pensionarii cu vârsta de peste 70 de ani vor avea gratuitate pe auztobuze.
Un alt subiect prezentat a fost cel legat de Apaserv. Coica a subliniat că directorul firmei de apă din Satu Mare, Dan Stegerea a reprezentat România la Congresul Mondial al Operatorilor de Apă. SC Apaserv SA a câştigat, împreună cu alte trei oraşe din Republica Moldova un proiect de 100.000 de euro în domeniul investiţiilor de canalizare pentru apa potabilă, iar firma din Satu Mare va fi un fel de mentor pentru cele din R. Moldova.

Adauga un comentariu