|vineri, iulie 23, 2021
Sunteti aici: Home » Noutati » Galaxy S5 în carcasă din aluminiu cu design unibody – UPDATE
  • Urmareste-ne!

Galaxy S5 în carcasă din aluminiu cu design unibody – UPDATE 

UPDATE: Se pare că Samsung a luat legătura samsung-concept-phone-1
cu o companie din Taiwan ce produce carcase
din aluminiu. Ca să înţelegeţi cât de serioasă este
treaba, această companie se poate lăuda
cu carcasele pentru iPad mini, unele modele
MacBook, iPhone 5S şi HTC One. Atunci când
Samsung vrea să facă o treabă bună,
ştie la cine să apeleze.

Viitorul top de gamă Galaxy S5 este aşteptat în primele luni ale anului viitor. O lansare în cadrul MWC 2014 este destul de probabilă.


După apariţia surprinzătoare a modelului HTC One, devenit un real succes pentru compania producătoare, Samsung ar putea îmbrăca noul telefon Galaxy S5 în carcasă din aluminiu cu design unibody.

Anunţată prin surse neoficiale, apropiate companiei sud-coreene, iniţiativa numită „Design 3.0” reprezintă o încercare de revigorare liniei de produse Samsung Galaxy, în direcţia schimbării elementelor din plastic cu finisaje metalice de calitate superioară. Samsung se aliniază astfel tendinţelor observate deja la alţi producători de telefoane mobile, care fac tot posibilul pentru a lansa modele smartphone cu aspect premium, diferenţiate prin folosirea unor finisaje şi materiale cu impact vizual puternic, cum este aluminiul (HTC One) şi sticla (Sony Xperia Z).

Galaxy S5 ar putea avea carcasă din aluminiu cu design unibody
                                        Galaxy S5 ar putea avea carcasă din aluminiu cu design unibody

 

Foarte apreciată printre pasionaţii de telefoane inteligente, carcasa cu design unibody poate însemna un plus de supleţe pentru viitorul Galaxy S5, iar eliminarea punctelor de îmbinare ar permite un aspect exterior curat şi modern. Comparat însă cu actualul Galaxy S4, un model Galaxy S5 în carcasă din aluminiu cu design unibody va fi mai costisitor de produs şi mai puţin flexibil în privinţa intervenţiilor care pot fi făcute de utilizator. Spre exemplu, acumulatorul instalat nu va mai putea fi schimbat fără dezasamblarea completă a telefonului într-un centru de service specializat. Partea bună este că vom putea accesa compartimentele pentru cartelă SIM şi card microSD din exteriorul carcasei.

Citeste mai departe