|vineri, iulie 23, 2021
Sunteti aici: Home » Timp liber » Frige! Grasu’ XXL si AMI au lansat melodia “Deja vu”! Uite ce bine suna!
  • Urmareste-ne!

Frige! Grasu’ XXL si AMI au lansat melodia “Deja vu”! Uite ce bine suna! 


Grasu XXL si AMI au lansat astazi un nou single, “Deja vu”, ce promite sa devina rapid hit! Acest featuring inedit i-a luat prin surprindere pana si pe cei doi artisti: “Nu m-am gandit vreodata ca vom colabora!”, a marturisit AMI.

Noua piesa, compusa de David Deejay (Adi Colceru), vorbeste despre sentimente contradictorii intr-o relatie, dar si despre emotiile traite in astfel de momente. “Mi-a fost destul de greu sa scriu despre treaba asta, tre’ sa recunosc… a iesit insa foarte bine. AMI rupe refrenu, Adi a rupt beatu’… eu…”, a spus Grasu XXL despre noua piesa.
Pentru AMI, “Deja vu” reprezinta atat primul sau single in limba romana, cat si o schimbare a stilului sau muzical. “Noul single a fost o provocare! Stilul muzical este diferit de cel abordat de mine pana acum, insa doar pentru aceasta colaborare. Urmatorul single va fi tot marca AMI, asa cum mi-am obisnuit fanii”, a explicat AMI.

Pe langa featuring-ul cu AMI, Grasu XXL pregateste lansarea a doua albume anul acesta. Primul este un album live cu piese deja consacrate, inregistrat in Euphoria Music Hall Cluj alaturi de live band, iar cel de-al doilea este mult asteptatul artist album, care se va numi „Unu”.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=FRuD7W2FhyM]