|luni, februarie 26, 2024
Sunteti aici: Home » Sport » “Fratele mai mic, MM” – pasaje dintr-una din cărţile scoase de patronul Stelei, Gigi Becali
  • Urmareste-ne!

“Fratele mai mic, MM” – pasaje dintr-una din cărţile scoase de patronul Stelei, Gigi Becali 

În ciuda controverselor apărute deja pe seama cărţilor pe care le scriefratele-mai-mic-mm-pasaje-dintr-una-din-cartile-scoase-de-patronul-stelei-gigi-becali în penitenciarul Poarta Albă, au început deja să apară pasaje dintr-una din creaţiile scrise de patronul Stelei, Gigi Becali în timpul regimului de detenţie.

Unul din subiectele abordate de Becali într-o carte este legat de relaţia pe care o are cu managerul general al roş-albaştrilor, Mihai Stoica, aflat şi el în închisoare, la Rahova, după sentinţa din Dosarul Transferurilor.

Despre “MM” Stoica, “fratele său mai mic”, aşa cum l-a numit în repetate rânduri, Becali a făcut dezvăluiri şi în cartea pe care latifundiarul din Pipera a scris-o până acum în spatele gratiilor.
“Mihai era cea mai importantă persoană în club”

Unul dintre pasaje în care patronul se referă la managerul general este următorul: “După mine, Mihai era cea mai importantă persoană din club. Cum îi trimiteam, din închisoare, epistole în care îl numeam fratele meu mai mic, aşa îi promit şi acum, că locul său nu va fi luat de nimeni la Steaua”, a scris Becali despre Mihai Stoica în cartea sa, conform unei informaţii furnizată de Dolce Sport.

Citeste mai departe

 

Adauga un comentariu